92PER02

Nivå 9
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

About 92PER02

 • Rank
  Menig 1kl
 • Birthday 05/31/1992

Profile Information

 • Kön
  Man

Previous Fields

 • Grundutbildad inom
  Flygvapnet
 • Utlandstjänst
  Nej
 • Beredskapsförband / Registerförband
  Nej, tillhör inte något sådant
 • Detaljer Grundutbildning
  2013
 • Placering/Tjänst
  Säk/MP
 • Övrig militär verksamhet
  Ungdomsutbildning
 1. rucksack 34L verkade jäkligt smutt nån som vet vad det är för användingsområde tänkt för den?
 2. Varför jag bär västen högt, är för att jag upplever att västen inte rör på sig då, Samt att det blir lättare in och ur fordon. Jag upplever också att jag får en bättre skjutställning då västen inte nuddar ben eller knän vid Knästående skjutställning. Även i liggande skjutställning upplever jag att den sitter bättre Slutsatsen: Västen rör sig mindre.(flyttar in ens 1cm när jag hoppar/springer) lägre profil. lättare att hitta magasin, eftersom inget flyttar sig . Västens nederkant är ungefär 2cm över naveln.
 3. Hej kamrater. Då jag uppdaterat min väst på nytt så kommer här lite bilder. Befattning: Hundförare Min tjänst innebär mkt varierande arbete, fotpatruller,fordonspatruller till marscher med LK100. Därför har jag valt att kitta min väst som en chestrig med spänne på ryggen. stridsvästen sett framifrån. stridsvästen sett från sidan. närbilder på hur jag gjort västen tightare med 3mm bungeecord. totalt: 6 + 1 magasin 2 granater sjukvårdsficka alltmöjligtficka tournique ficka spårlina förvaras i dumpen.
 4. From the album min stridsväst

 5. From the album min stridsväst

 6. From the album min stridsväst

 7. From the album min stridsväst

 8. From the album min stridsväst

 9. From the album min stridsväst

 10. From the album min stridsväst

 11. rättar in mig i ledet. västen är lånad från någon på ajb om personen tillhör mali01 vetefan. källa: pratat med personen på bilden. btw: någon som vet när vi gss/k i norrland kan tänkas få ut den?
 12. tillägg samt endast en Hgr i fickan oavsett ifall det får plats fler.
 13. det är SV12 på bilden. AJB har fått den tilldelad. tjejen här väl lånat pojkvännens mest troligt, pga att hon kan.
 14. känner att jag behöver förtydliga mig. angående mina tidigare inlägg, det är en självklarhet att man ställer upp i en ren uniform på morgon. men kl 1400 då TS kommer förbi är kanske inte uniformen ren längre. dagens soldatvardag är fullproppad (varjefall min befattning) skor putsas fortfarande, uniformer tvättas. det är bra ordning på förbanden. en soldat som precis kommit innanför grindarna efter en övning kommer vara smutsig och tro mig hen kommer vilja tvätta sig, byta uniform så fort det ges möjlighet. jag önskar att jag kunde köpa uniformer och kläder som fick nyttjas. jag önskar att jag kunde få ut en ordentlig vinteruniform. eller bra skidor.
 15. Hur påverkar då dessa "låtsas" befäl ordningen på förbanden? Vad är det som inte fungerar? Fungerar gör det, men saker och ting kan ju alltid bli bättre. Det jag ville förmedla till TS är att idioter finns överallt, och hur länge nymuckade spec off blir kvar på förbandet det återstår att se. för har de taskig attityd så kan de precis som soldaterna få sparken. Om 40 soldater inte tycker om sin chef kommer ju personen ifråga inte vara chef länge. nej men nivån för lägsta acceptabla nivå har nog sänkts. man utför hela tiden arbeten som gör att man blir smutsig, och så länge jag inte får ut kläder så man kan ha en i tvätten och en på sig. så får folk accceptera att min uniform stundtals är lite skitig. vi har större problem i försvaret än att alla ska gå runt i full parad konstant. Det är ju ändå arbetskläder vi har på oss.