Jump to content

Guidelines

Regler för SoldF.com Forum


§ 1. ANSVAR - DU ÄR SJÄLV ANSVARIG FÖR ALLT DU SKRIVER!
Var vänlig förstå att SoldF.com inte är ansvariga för några inlägg som gjorts av andra personer. Gör man fel får man själv stå ansvarig för sina egna misstag.

§ 2. Respektive person som skrivit inlägget är ansvarig för sin information.
SoldF.com kan inte försäkra att innehåll i ett inlägg/tråd är korrekt, och är inte ansvariga för om innehållet är korrekt eller inte.

§ 3. SoldF.com är en fri mötesplats under kontrollerade former. SoldF.com tar inget ansvar för besökarnas uttryckta åsikter eller handlingar.

§ 4. Under inga omständigheter kan SoldF.com, dess leverantörer eller någon annan part som utvecklar SoldF.com hållas ansvarigt för några skador, inklusive förluster, utebliven vinst, indirekta eller direkta skador, eller skador på grund av förlorad data eller avbrott i verksamheten, orsakade av användandet av eller oförmåga att använda SoldF.com och dess material.

§ 5. SoldF.com eller dess administratörer garanterar inte att webbplatsen alltid fungerar eller att servern är fri från virus eller annat skadligt. Användandet sker på eget ansvar.

§ 6. Användning av SoldF.com sker under eget ansvar och på egen risk. SoldF.com kan inte ta något ansvar under några omständigheter för eventuella kostnader som kan uppstå på grund av användning av SoldF.com.

§ 7. Du skall behandla andra med respekt.

§ 8. Du skall inte göra inlägg som är falska eller vridna, felaktiga, grova, vulgära, hatiska, förföljande, obscena, hädiska, sexuellt inriktade, hotande, inskränkande på en persons privatliv, eller på annat sätt bryta mot lagen.

§ 9. Inlägg av typen "coolt", "jag håller med", inlägg med bara "smilies" etc. eller text som inte driver debatten framåt undanbedes och kommer att tas bort utan förvarning om BlåGul så anser det lämpligt.

§ 10. Starta inte en ny tråd utan att ha kollat upp att ämnet inte har behandlats. Skriv i så fall ett nytt inlägg i den tråden, så kommer den automatiskt att visas längst fram igen.

§ 12. Ingen politik får diskuteras då de har en tendens att spåra ur. Undantag kan beviljas av BlåGul och det kommer isåfall meddelas i respektive tråd.

§ 13. Nazism, nationalsocialism, kommunism, främlingsfientlighet och/eller rasbiologi hör inte hemma här och Du kan bli avstängd och ev. polisanmäld om du skriver om sådant.

§ 14. Information som kan skada Sveriges rikes säkerhet eller bryter mot gällande sekretessavtal gentemot Försvarsmakten eller annan myndighet och/eller lag får givetvis inte göras tillgänglig.
Läs mer:

§ 15. Köp/Försäljning av tjänster och materiel är inte tillåtet på forumet.

§ 16. Spridning av upphovsrättsskyddat material, såsom filmer, program, spel eller musik är förbjudet, såvida Du ej har tillstånd från dess ägare eller äger materialet själv.

§ 17. Moderatorer, sk. BlåGul, samt Administratörer har rätt att när som helst, utan förvarning ta bort och ändra i inlägg, utfärda varningar, ta bort användare, registrera IP-adresser och förbjuda användare närhelst de anser det lämpligt.
Användare som känner att inlägg är av ifrågasatt natur uppmanas att kontakta oss omedelbart via e-post eller via "Anmäl"-knappen.

§ 18. Det är förbjudet att ljuga om sin identitet och tjänstgöring, däremot är det tillåtet att vara anonym. Profilen är en viktig del för att få respekt och förtroende. Vi på forumet ser helst gärna att ni fyller i så mycket som möjligt då detta ger ökad trovärdighet för dina inlägg.
Det är även förbjudet att skapa fler än en användare utan särskilt tillstånd. Kontakta oss för ev. byte av synligt användarnamn/nick.

§ 19. Personlig bild/Avatar är numera en och samma. Den bör helst vara en bild på dig själv. Olämpliga bilder tas bort av BlåGul utan förvarning.

§ 20. Signaturen får inte innehålla större bilder eller annat som anses störande eller stötande. Endast mindre bilder, Max ca 300x60 pixel, är tillåtna som dekoration. (T.ex en liten banner.)
Signaturen får ej innehålla länkar till andra forum, företag eller kommersiella produkter.
Undantag kan godkännas av BlåGul.
Signaturerna ska inte ta över innehållet i forumet.

§21 C Forum eller BlåGul·¹ förbehåller sig rätten att när som helst tillåta undantag på reglerna om de så finner det nödvändigt eller lämpligt.

GÄLLANDE RÄTT
Genom att göra information tillgänglig via SoldF.com samt accepterat gällande medlemsvillkor har du godkänt dessa regler.
Dessa allmänna villkor skall bedömas enligt svensk rätt och prövas av svensk domstol med Stockholms tingsrätt som första instans.

×
×
  • Create New...