Jump to content

Amfibiekåren 2004


SERG. B

Recommended Posts

är det den filmen när Stefan S kommer upp i slutet som attackdykare?

 

ifall det är den vill jag bara säga att visst den hade intressanta delar men den var enormt töntig gjord, program ledaren osv.

Link to comment
Share on other sites

Åhh härliga bilder, får en att längta tillbaka till helvetesön Rindö men också till alla minnen. Även fast det bara är 10 månader sen man muckade så vill man tillbaka fast det är väl för att man bara kommer ihåg de bra minnena.

 

Förresten är det någon som vet hur mycket som är sanning i den där rekryteringsfilmen typ kommer allt som visas i filmen finnas i Amfibiekåren år 2004. Tex kommer verkligen bamse finnas i AMF? Nej tror inte det. Det är väl för att "tuffa till filmen" eller?

 

Är det någon här på forumet som var med när man spelade in filmen?

Link to comment
Share on other sites

har Amf någon svävare?

Såg en på KA1 någon gång vintern 99/00 men vet inte om den används fortfarande. Stod många gamla båtar där som de inte verkade använda.

Link to comment
Share on other sites

Jo där var någon svävare. Såg en på infomötet 4/4. Minns dock inte om de hade flera eller hur det var. Snacka med en värnpliktig som sa att det var lite jobbigt att köra dem i Stockholm skärgård. Fördröjd manövrering gjorde tydligen det omständigt.

Link to comment
Share on other sites

Ja det finns en på AMF1 har för mig att det är trosskompaniet som har den men vet inte vad de använder den till tror inte den ingår i krigsorganisationen, har hört att karlskrona varvet skulle sälja 5 st svävare till Amfibiekåren

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...