Jump to content

Civilt IPSC skytte som GSS/T


Recon

Recommended Posts

Lite frågor om skytte och jag vet inte om det här är rätt forumdel för det så blågul får gärna flytta den om det är fel.

 

För länge sen så sköt jag dynamiskt pistolskytte inom IPSC men när jobb och familj tog för mycket tid i en längre period så blev jag tvungen att välja bort det och göra mig av med mina licenser.

I dagsläget så kommer jag att gå på en GSS/T tjänst på K3 i höst vilket är passande på flera sätt då jag har mer tid nu och därför tänkte ta upp skytte igen. Både för att jag gillar sporten och som ett komplement till tjänstgörinigen.

 

Min första fråga är om förband som K3 har skytte utöver det som görs i tjänstgöringen? Har för mig att vissa regementen hade egna skytteföreningar för länge sen.

 

Min andra fråga är om det är någon skytte förening i stockholm med lånevapen/intygsbehörighet ni rekommenderar och som gärna utövar IPSC(pistol främst men gärna även gevär) då jag måste börja med att ta licens på lämpligt vapen igen. Helst i västerort alternativt centralt. Svara gärna i PM om ni inte vill lägga upp det här.

Link to comment
Share on other sites

Det finns en lista över anslutna föreningar på IPSC.se

Tyvärr så är det väl inte jättelätt att få en plats i de föreningar/på de skjutbanor som erbjuder IPSC i Stockholmsområdet då efterfrågan är betydligt större än tillgången. Men ring runt och hör med klubbarna och följ upp K3-spåret är mitt förslag.

http://www.ipsc.se/modules/content/index.php?id=22

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...