Jump to content

T-76

Nivå 9
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About T-76

  • Birthday 07/07/1976

Contact Methods

  • Website URL
    http://hem.bredband.net/tobbost/

Profile Information

  • Kön
    Man
  • Placering
    Höganäs, Skåne

Previous Fields

  • Grundutbildad inom
    Pansar
  • Utlandstjänst
    Nej
  • Detaljer Grundutbildning
    Pansarskytte 96/96 P7
  • Placering/Tjänst
    Skytte/Skydd
  • Övrig militär verksamhet
    HvInsats

T-76's Achievements

Menig

Menig (3/18)

0

Reputation

  1. Testade förra helgen med godkänt resultat. Plussidan: Tillgänglighet av utr, mängden fickor, rörlighet ochbekvämlighet. Minus: Svårt att knäppa i ryggen, liggande skjutställn. Batinstr hade dessutom inget att invända mot riggen. Går det inte ordna om så att du knäpper på sidan, t.ex mellan flerbruksfickan och magfickan? Du får ju trä huvudet genom oket, men det borde inte ställa till större svårigheter. Skall prova själv när jag får stridsväst i sommar. Det gör det alla gånger. Hade tanke på det själv, men måste erkänna att HV grejorna inte är ute ur bilen än...
  2. Testade förra helgen med godkänt resultat. Plussidan: Tillgänglighet av utr, mängden fickor, rörlighet ochbekvämlighet. Minus: Svårt att knäppa i ryggen, liggande skjutställn. Batinstr hade dessutom inget att invända mot riggen.
  3. Tänkte jag inte på att prova. Det får jag göra vid tillfälle. Bra synpunkt. Då var det provat. Med stridspackning enl SoldF, T-shirt, kroppsskydd90 och fältjacka 90 kunde jag inte känna spännet i ryggen.
  4. Tänkte jag inte på att prova. Det får jag göra vid tillfälle. Bra synpunkt.
  5. Alternativ användning av Sv2k. Stötte på en bild med en kille i A-stan som hade en egen variant. Kände mig tvungen att prova den. En stridsgördel av 304k oket och sv2k bältet. Resultatet var över förväntan. Gott om plats och allt mkt tillgängligt. Bältet har arton hällor. Tilldelade (HVinstats) fickor tar upp 16 hällor. Jag har låtit magasinsfickorna dela på hällor för att de ska sitta tätare när gördeln är på.
  6. Magpul MASADA. Ett vapen, många varianter. Lite plastigt, men dock. Bild
  7. T-76

    Vapenrem

    Min LSV funkar jättebra i just SIB. Har sålt runt 40 slingor och alla köpare är positva. Om du tänker på ergonomi och snedbelastning. Så är det inget större problem än med ngn annan slinga. En soldat har oftast sitt vapen i handen och då är belastningen där.
  8. T-76

    Vapenrem

    Samma funktioner, lite smalare för att passa min LSV och ett par finesser. Ska byta ut HK-kroken mot en ITW MASH krok när tillfälle ges.
  9. Condor Outdoor Products Dom har iaf kostat på sig en Multicam licens.
  10. T-76

    Vapenrem

    * Fungerar i alla skjutställningar. * Den tillåter att man snabbt kan byta axel genom att enkelt justera längden. * Växla mellan primärt och sekundärt vapen. * Släppa vapnet för att förbereda hgr, kolla karta, anteckna, rota i fickor och ändå ha det snabbt till anläggning. * Knäppa loss/fast vapnet när man ska hoppa in/ur fordon. * Är inte i vägen när den inte används. * Hänger inte runt nacken och tynger ned. @2Sharp. Ok om jag lånar din variant? Gör ett par ändringar och uppdaterar materialet.
  11. Nä, det är en dubbel opentop ficka från Condor. På den sitter en patchpanel och en BHI pistolmagsinsficka med ett multiverktyg.
  12. Har valt att ha magasin på vänster sida och prylar på höger. Hgrfickorna satte jag på höger så att jag har granater i rätt hand när de ska användas. Duellficka med radio på ryggen. Vapenrem på vänster axel. Shockcord mellan väst och ryggdel som tajtar in västen oavsett vad jag har under.
  13. T-76

    Vapenrem

    Min slinga. http://img329.imageshack.us/my.php?image=dsc000652ne4.jpg Ena änden sitter fast i västen och den andra (paracorden) sitter i Akn. På mitten har jag ett snäpplås för att lätt kunna lägga ifrån vapnet när jag inte använder det. Remmen har ställbar längd, så jag kan utan problem byta axel.
  14. Japp! http://www.combatkit.net/products.php?g=10&p=52
×
×
  • Create New...