Jump to content

pussygalore

Soldater
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pussygalore

  1. En enkel grej att utföra är att koppla bromsljusen till signalhornet.... effektfullt...
  2. När vi gick baskerprovet sjöng vi bara: FRAM FRAM FRAM FRAM FRAM FRAM FRAM FRAM FRAM!!!!
  3. "Välkommen till pedagogikens högborg" "..min älskade ljuva förryckta Justine, jag lever på hoppets allt bittrare vin.... FY FAN VAD VACKERT!" och en till från Flink: "Krig är Guds sätt att lära er geografi"
  4. En kort men ytterst stabil löjtnant från F21 måntro? "Det finns ingen gud utom gud, och Fänrik Flink är hans sändebud" "Ska jag lyfta upp dig dvärgdjävel?"
  5. M90 t var en uniform som det första gången gjordes försök med på FK. Min åsikt är att den var för fladdrig och blev dyngsur på en gång i det klimatet. Den tålde inte tvätten och kliade ända in under skinnet. Bytte till mig en syd-afrikansk uniform som passade ändamålet mycket bättre, där har försvarsmakten något att tänka på, Motköp jas/uniform och utrustning!!
  6. Hörde på programmet tillsammans med min sambo, man fick mycket att förklara för henne då jag själv tjänstgjort i kongo. Tack så mycket SR! nu är jag stämplad som mördare och socialt störd.
  7. Uttryck från Kongo "Gummikrigare" - Kongosoldater ofta iförda gummistövlar, små barn med för stora stövlar och för stora gevär.
×
×
  • Create New...