Jump to content

Blivande

Nivå 9
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Blivande's Achievements

Menig

Menig (3/18)

0

Reputation

  1. En liten fråga bara: Kan man åka pendeltåg och buss på inkallelseordern eller måste man ansöka om dom biljetterna?
  2. Hur många ksp respektive grg-skyttar finns det i varje grupp då? Vad gör dom andra?
  3. Vilket vapen är roligast att ha som skyttesoldat, ksp eller grg? Hur väljs dom och går det att påverka?
  4. Hejsan ska rycka in som skyttesoldat och är lite sugen på utlandstjänst. Läste att man hade större chans om man har haft samma vapen hela utbildningen, men vilka är mest eftertraktare för utlandstjänst av, grg-skyttar och ksp-skyttar?
  5. Jag skulle också vilja veta mer. Vilka sidor har du hittat själv har jag inte hittat nått :(
  6. Någon som vet vad som krävs för resultat på mönstringen för att komma vidare till andramönstringen?
  7. Ska mönstra snart och är lite förkyld, vad ska jag göra? Man kan väll skjuta upp mönstringen? Om jag åker dit finns det väll risk för att jag inte får cykla, är en skattad 6:a lika mycket som en cyklad 6:a? Har dom samma möjligheter? Vill ha en bra tjänst.
  8. Vad måste man väga för att kunna få en sjua då?
  9. suverän film sämsta skiten jag någonsin har sett.
  10. Jag har kollat lumpen.nu så mycket att jag blir knasig därför jag frågar. Står igentligen inte så mycket där vill ha egna erfarenheter.
  11. Hejsan nu har jag fått mönstringsbesked. Jag har dock lite problem med att välja utbildning, tänkte att ni skulle hjälpa mig lite. Jag skulle helst vilja bli jägare (som många andra) dock så vet jag inte riktigt om jag klarar av 7 i str och 7 i uthållighet. Gäller dom här kraven alla jägare? tex flygbasjägare, militärpolisjägare? Om jag inte klarar detta vill jag bli amfibiesoldat el militärpolis. (krav)? Tror man måste ha 5:a på styrka för amfibie. iaf Däremot om jag inte får något av detta måste jag ha nått annat. Inte så skoj att sitta där och inte veta vad man vill bli och bli plaserad som kanonunderhållare i boden eller strumpplockare. (vill inte!) Vad tror ni om skyttesoldat? Vad finns det fler för utbildningar som man får basker i? inte trumpetspelare tack.
×
×
  • Create New...