Jump to content

BasSäk95/96

Nivå 9
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BasSäk95/96

  1. Är det någon som har en bild eller kan tipsa om var man kan hitta en bild på KSP90B med rödpunktsikte. Jag har googlat utan resultat. Tack på förhand!
  2. Bef.nr: 2632 - sökgrp. Utb: Vecka 50 Planerad rotering: 26/2
  3. Är det någon som har sökt eller har planer på att söka IKS04? (Internationell korvettstyrka) Jag var själv med i IKS01 + 02:an.
  4. Stort tack!!! Det var kanon, har nu varit hos SWEDINT och hälsat på också fick lite mer mtrl där!! Tack för hjälpen!
  5. Tack för all hjälp, jag uppskattar det verkligen!!
  6. Jag försöker hitta information om vad som ska ingå i ROE. Det optimala vore om nån har ett dokument som jag kan utgå ifrån och sedan endast ändra textavsnitt. Jag ska ha ROE till en peacekeepingövning. Tacksam för alla ideér och hjälp! Tack på förhand. PS. Jag upprättade denna tråd här eftersom det är det som utlandsstyrkorna går efter .DS.
  7. Även kära svedala har M-nummer märkta luftgevär!
  8. Varför har man valt att ha ett optiskt sikte på en Kulspruta 90? I min värld är Kulspruta 90 ett understödsvapen...men tiderna har kanske förändrats?! Nån som har en bra förklaring? Försökte bifoga bilden men...! Funkar denna länk kanske? http://www.armen.mil.se/photo.php?id=69479&nid=20762
  9. http://www.rekryc.mil.se/ Välj "Se film på mil.se" (Till höger) Välj aktuell film. Här hittar du både KJ, Amf2004, Helikopterfilmer mm.
  10. Tanken är god att kontraktsanställa ett antal soldater för tjänstgöring. Ett kontrakt av den typen gagnar både arbetsgivare och arbetstagare. Lönen kanske inte är den bästa men ett tillskott varje månad är ju helt ok för att antagligen inte behöva göra mer än 4 veckor/år. //Anställd av FM
  11. Vill göra värnplikten med motiverade kamrater, bra befäl, mångsidig utbildning och bra mtrl? Sök då BasSäk!!! Du blir inte besviken!
  12. Det finns nåt som heter Skärgårdskompaniet! De huserar på och kring Berga... mer än så vet jag inte! Kolla på hemvärnetssida.
  13. Försök att få tag på ORG och PEL sen är det bara att tuta och köra!!!
×
×
  • Create New...