Jump to content

Jöggge

Nivå 9
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jöggge

  1. gör lumpen just nu och har haft tillfällen då kängorna oxå sett ut så där.. Det är bra att ta skokräm och fixa till dem.. Men du kan ju även byta dem.. svårt att se om de är mer "skador" på dem.. Tack för mig!
  2. Hehe mm det blir hawkare i Lvkompaniet... Vet bara att det är 5st i min undpluton allfall som ligger på hawk nu.. Vilken pluton ska du ligga på? vilken ligger du på idag då? okejs ja har oxå blivit interjuvad och rekomenderad av mina befäl också. Mm besked nästa vecka har jag fått att vi ska få.. Nej säkerhetsprövningen lär ju inte bli några problem,, man har inget i registert.. 12månader till ja.. det ska bli gött Men det är ju bara gött att känna några.. Jag känner inte någon.. men ska prata med dem som ska ligga in min tropp.. mm vi ses i NBG "Peace"
  3. Tjena, har sökt och blivit interjuvad och de vill ha med mig i kompaniet alltså Robot70 komp. Ska ligga på en underättelse tropp som radiolänkman/förare.. Ska bli kul. Väntar bara på besked som kommer i vecka 17. Jag vet att det är ingen som har fått besked men jag undrar om här är någon som har sökt NBG Lv70?? hade varit kul att se om det finns några.. Over and out
  4. Får nog kila till förrådet och höra med dem imorron, och så ska ja ta ett snack med mina befäl.. Men tack ändå.. Over and Out
  5. tyvärr har ja ingen utbildning på TS9000 utan bara Radiolänk..
  6. Tjenixen, har en liten fråga så här på lördagskvällen.. har letat i fourmen men har inte hittat något som rör denna frågan.. Om man är utbilda på en något så kanske man får ut ett märke där det står t.ex. Prickskytt eller Driftledarassistent.. MIn fråga är till er om det finns någon sån när man är radiolänkman?? och sysslar med radiolänken?? Over and out! Sorry att tråden hamnade fel, är inte så hemma på denna hemsidan!
×
×
  • Create New...