Jump to content

Malmen

Nivå 9
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Previous Fields

  • Detaljer Grundutbildning
    stridsfordonstransport, Livgardet

Malmen's Achievements

Menig

Menig (3/18)

0

Reputation

  1. Malmen

    Mobitex

    Hej! Fick nu i veckan viss utbildning på mobitex. När vi var klara nämde befälet vi haft utbildningen med att det skulle gå att skicka vanliga sms till mobiltelefon men att han inte kom ihåg vad man skulle skriva för adress. Någon som vet vad han pratade om? Skulle vara kul om man kunde få lite nytta av skiten också ;)
  2. Var bor du nånstans? Kanske någon man kan göra sällskap med på tåget;)
  3. hej! Någon som ska till Lg den 14 juni och som fått "välkomstbrevet" ännu? Skulle vara kul att få reda lite mer om tider o.s.v....
  4. Ska väl finnas några fordon på 8 komaniet har jag hört men dock ingen annan som ska in där den 14 juni. kanske bli själv ;) Ses säkert bjärbo! Har du föresten fått några fler papper om inryck? som tidet mm?
  5. Hehe, ok. Men hur mycket skytte rör det sig om under GSU:n? hur många dar i veckan?
  6. ska också in den 14 juni, dock på 8 kompaniet (jo jag vet det suger) som stridsfordonsförare (om det nu finns några sånna där?) Hoppas dock kanske man blir flyttad 6 komaniet annars;) en liten fråga, finns det typ datasal och utrymmen för andra fritidsaktiviteter?
  7. jag t.ex. ska till Kungsängen och bor i Eskilstuna... Kommer jag t.ex automatiskt få tågbiljetter varaje helg som jag har möjlighet att åka hem eller måsta man lämna in någon form av ansökan varje gång?
  8. Jo, jag hållre nog med er. Som sagt är det ju inte säkert man är någon mästerskytt med ak:n. kan ju nästan vara roligare att hålla det för sig själv om det skulle gå bra också;)
  9. Hej! Har sysslat med gevärsskytte i alla olika former i över tio år nu. Tro jag kan tänkas ha viss fördel av det i lumpen.... Är det något som jag kanske bör hålla för mig själv? Har hört exempel från folk som har fått göra andra sysslor med motiveringen "du kan ju redan skjuta"...
  10. Men fan vad taskigt, om de skulle sparka ut mig skulle jag få stå utan både jobb och skola i sommar. Då skulle jag kräva det satans försvaret på pengar!! Lider med dig, hoppas det löser sig....
  11. Nej jag tycker inte det är något fel med det. De tjejer som frivilligt ser fram emot att göra lumpen tycker i alla fall jag självklart ska få göra den. Ni som fått era tjänster indragna, hur långt i förväg fick ni reda på det? Har själv fått det brevet som förklarar vilket kompani man ska vara på och hur man t.ex. tar sig dit. Kan man vara lungn?
  12. Så vad är problemet? Jag skulle gratulera dig. Annars kan du alltid ta fram den pipande saken ur innerfickan alternativt lyfta den där saken man pratar i från väggen eller hallbordet hemma och fråga LG direkt. Fan vad du var grinig då!!!
  13. Någon som vet om inryck brukar kunna bli uppskutet på Livgardet, rycker själv också in 2 dagar efter student...
×
×
  • Create New...