Jump to content

Eppi

Soldater
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Eppi

  1. Har precis den väskan här för massa smått o gott i bilen. den blir säkert bra för det du skrev Hyler. Hur noga är det med vad man har för utrustning utöver det som tilldelas. Är en som med åren kommit på massor med "bra-att-ha-saker" när man är till skogs.,favoritkniven mm.. Fjällvandringsryggan vägde väl ca 30 kg sist jag skulle iväg...
  2. Tack. Är det stor skillnad att skjuta Ak4 motför ak5? Inte för att jag har nån jättestor erfarenhet en ak5 heller men det har jag skjutit iaf.
  3. Hej Precis blivit godkänd och välkomnad till Medelpadsbataljonen. Om saker går enl plan blir det GUF i höst. Började att göra lumpen i början av 90-talet som sjuktransportman men knät höll inte då. Nya tag att göra lite nytta nu som 50-åring. Signalist är målet (till att börja med iaf). Vad väntar mig i detta? Är ute i skog och mark så mycket jag kan och älskar allt där ute. Ingen jägare men fiskar en hel del. Är som sagt ingen ungdom längre men fysiskt klarar jag det jag ger mig fan på att göra. Sitter ni på en massa bra tips och trix? Är intresserad av allt som komma skall. Vad kommer jag att ha för utrustning (så jag vet vad jag ska, och får, komplettera med? Vad ingår i skytteprovsväg (är som sagt inte nån jägare så skjutvanan är ej så stor)?
×
×
  • Create New...