Jump to content

chevious

Soldater
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by chevious

  1. just att hänga med tio år yngre känns inte som ett problem. jag är främst intresserad av en framtid inom försvarsmakten, gmu är vägen in s.a.s. träningsmässigt försöker jag planera långsiktigt. joggar, cyklar samt styrketränar efter försvarsmaktens träna handbok. problemet jag har där är väl kosten. är väldigt ovan att äta så pass ofta. jätteskoj med så många positiva svar måste jag säga. kändes som ett bättre forum att ställa frågan i än där jag tidigare var!
  2. ett starkt psyke i en stark kropp m.a.o. fick även höra på ett annat ställe att jag skulle få det tufft hos psykologen just pga min ålder. men det tar jag med en nypa salt nu då efter att ha läst era svar.
  3. tack för er svar! planen är att spendera ett år med att träna upp mig. ska även göra gu-f senare i år, vilket bara är två veckor iofs. rent psykologiskt känner jag mig mogen för det till skillnad mot för kanske tio år.
  4. Hej! Jag blir 31 nu i sommar och är intresserad av att söka till GMU nästa år. Det är ingen övre åldersgräns men jag undrar ändå om det finns ngn här som kanske gått den som lite äldre. Skrev på ett andra forum där jag fick höra att det i såfall blir jag och en massa artonåringar. Ingen big deal iofs, men vill gärna höra mig för lite iaf. Så man är förberedd =)
×
×
  • Create New...