Jump to content

Plind

Nivå 9
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

About Plind

  • Birthday 07/23/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Kön
    Man
  • Intressen
    Friluftsliv...<br />Tränar just nu inför en ev extramönstring till fallskärmsjägarna.

Previous Fields

  • Grundutbildad inom
    Söker anställning.
  • Utlandstjänst
    Nej
  • Placering/Tjänst
    Jägare/Spaning

Plind's Achievements

Menig 1

Menig 1 (4/18)

0

Reputation

  1. samma här, har varit lite småkrasslig men men, nu blire nog en dags vila innan man börjar igen:) ska vila benhinnorna en vecka till, sen är man fullt frisk och får dra ut i löpspåren igen, fy fan vad jag längtar. var ute och gick med en kompis till hans stuga, ca 4 mil. vilade en dag och gick sedan tillbaks hem:D, ca 8 h tog dagsmarscherna... inte så jättefort för att gå landsväg men men, bar dessutom väldigt lite packning, ca 10 kg.. Bara man inte deffar innan inryck tror jag att man klarar sig bra:D, käka mycket, träna mycket och hålla sig frisk är väll att prioritera. Sen vad man väger vid inryck är inget man behöver fundera över... ingen annan som kommer ner lite tidigare på sön?, sj är jag där innan 14.00 som sagt....
  2. nu har man änteligen skaffat ett gymkort, pga problem med benhinnorna :S, springer fram och tbx till en sjukgymnast så det ska nog vara bra på typ 2 veckor... har tänkt sattsa på spinning, styrketräning, simning och marsch under tiden... jo de vita sockorna blir fort bruna ,, undrar varför man inte gjorde dem bruna från början.... ? bokade för övrigt min resa till k3 idag:D, bussen är framme 13.26 på sön:) längtar tills man är nog hel för att springa 20 km träna på, och skada er inte nu killar!
  3. Även där nere tävlar du mot dig själv. Vi försöker väll inte plocka bort varandra ;). Har själv inte kört ngra "mitt i natten"-pass eller något liknande. Har däremot planerat in en mars på 5-6 dar i sommar, ska även gå ca 2 mil imorn med ngra som ska göra lumpen ( i boden), och gå hem dan därpå... Tror att det vikitgaste är att komma vältränad med gott självförtroende till inryck. Har tänkt följa träningschemat vi fick, men kanske öka intensiteten lite. I övrigt går förberedelserna bra
  4. jo söndag för min del också, bor ju i norrbotten.... då slipper man komma sömnig till måndagen:D + att man slipper vänta en dag mindre innan man är där;)
  5. vi kan ju alltid införskaffa likadana allihop för att imponera på befälen;)
  6. Är jag först med att få papper från FJS igen;) Jo nu var de faktiskt från FJS, mer detaljerad info, ex planering och personlig utrustning till inryck, inkl träningschema Riktigt rolig läsning:D, hoppas det går bra med eran stockholmsgrupp, säg till om ni ska upp till norbotten och knata Kötta på nu killar!
  7. tja, kul att du hittade till forumet, lille john:D Hur gör man för att hitta eran facebookgrupp?, namn på grupperna?
  8. Fick min kallelse till fallskärmsjägarskolan, karlsborg idag ,, var tvungen att hämta brevet på posten så trodde nästan att det var ngt mer medskickat också Vi rycker in 3 augusti.
  9. Vad får du för tjänst istället då, macki-s ? Hur många av er har börjat marschträna?, själv har jag dragit på mig ngt skit på benhinnorna , men har varit hos sjukgymnast och fotspescialist och problemet ska försvinna nu i veckan tack vare nya sulor . Har tänkt springa en halvmara om typ två veckor, för träningsskull:), efter det ska jag nog börja marcha... ska även gå en veckas tur med farsan i sommar:) blev det ngn facebook grupp btw? 1 månad kvar till studenten. 2,5 månader kvar till inryck.
  10. jo, adjutanten sa första måndagen i augusti om jag inte minns fel..... hoppas man får papprerna om inskrivningen snart:D
  11. jag hade spaningsgruppbefäl i boden som första, amfibieplutonbefäl i andra. hade samtidigt inte varit så besviken om man nu inte kom in. Missförstå mig inte, man är extremt glad och motiverad när man kommit in:D Fallskärmsjägare är ju en väldigt krävande utbildning, om man inte kommer in så får man nog roligt på sin ordinarie placering:)
  12. jo, träningen går bra:), har känt mig lite sliten så passar på att vila nu över påsken:D har tänkt blöta kängorna och gå i dem, men har varit lite kallt för det.... Det borde väll gå att få hjälp på "närliggande förråd":S stå på dig! har de kängor är det väll klart att du får byta, vi fick ju kvitto xD vilken storlek är det du vill ha cesium? är det någon som vet vilket datum vi ska rycka in?
  13. japp det var jag:D, den var inte illa den maten, har fått bort siffrorna från ansiktet nu btw... hehe, jo disiplinen var otroligt dålig här hemma, som sagt "det jag förlorar i tid, tar jag tillbaks i kallorier " kul med en facebookgrupp, ska gå med nu.. FRAMÅT!
×
×
  • Create New...