Jump to content

Vad och Hur gör jag här


Kimster

Recommended Posts

  • Super Administrators

Syftet med detta är att vi vill ha lite ren och enkel Feedback på det vi bedriver här.

Vi har ett antal medlemmar och de flesta har säkert nått att tycka till om. Vi vet att ingen är perfekt, ej heller vi eller forumet.

För att få ut mer av vad ni tycker om Forumet eller SoldF.com så har vi skapat ett Feedback Forum där du som medlem kan tycka till inom de frågor som BlåGul kommer att ställa.

 

Att berätta eller beskriva om de saker som är bra eller dåligt eller att behöva komma på och förklara saker man vill ha ändrat/förbättrat/motsv kan vara ansträngande för vissa. Att då bara behöva klicka på de olika alternativ och frågor som kommer upp år i det fallet mycket snabbare, smidigare och enklare.

 

Hurvida vi ska ha en diskussion efter själva röstningen återstår att se.

Vi provar oss fram nu lite och se vad vi får för resultat.

 

En förtydling - Det är endast BlåGul som skapar Röstningar och trådar här. Är det nått ni medlemmar vill rösta eller så gör ni som ni brukar göra i de andra Forumen.

Vi ber oxå ni som endast tittar i de Forum som är intressanta för er egna del att även titta in här ibland för att vi ska få ett så brett 'tyckande' som möjligt.

Resultaten här kan ju då kommat att påverka Forumet en bit längre fram, och det är ju det Feedback är till för.

 

Resarvation givetvis.. vi kommer inte göra Allt som Alla andra tycker.. nej nej långt ifrån.. vi bedriver fortfarande diktatur pennalism tyrannism envälde osv... men det visste ni ju. :surprise:

 

Dåså happy voting! 8-/

 

/ The SoldF-Drednoughts

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...