Jump to content

Bevakningsgruppchef på LG


Guest bevac

Recommended Posts

hej alla kunniga!

 

har sedan jag kunde gå varit motiverad och intresserad av att göra lumpen. det sprack väl lite när jag mönstrade. förstod att jag p.g.a. min syn (6:a) inte kunde göra de flesta tjänster. men jag hade fått ok resultat på de övriga testerna. ändå sitter gubbj*n där och säger att det är fullt på många platser, trots det nya systemet. så jag tänkte väl att det inte va något mer med det. och som alla andra fick jag placering bevakningsgruppchef, på LG i kungsängen. högvakt till häst!!! bara det... :camo:

 

har försökt att överklaga, och byta till SSK på LG men där va det såklart fullt så jag nöjer mig vid detta. ryker in 12:e jan nästa år. undrar lite om någon vet något om denna tjänst? som har varit där eller har kompisar som varit där. har planer på att söka vidare till MHS, är detta möjligt med den tjänsten? och hur mycket hästbajs blir det egentligen? :P är det något mer än strid i bebyggelse man kan se fram emot?

 

sen undrar jag om någon fattar varför inskrivningsförrättare gör såhär? är tanken att man ska slå dem i skallen för att visa att man är motiverad, eller skiter de bara i det?

 

en annan fråga. de som har gjort VP med synfel, har ni varit tvugna att ha glasögon eller kan man ha linser? själv har jag månadslinser, dygnet runt som kräver minimal skötsel. vore inte detta smidigare än glasögon? eller kan man fråga något befäl när man är där? har också hört ryktas om att det enbart skjuts med AK4 och karbin där jag ska va. kan detta stämma?

 

sen vore det gott att veta om man får permis uniformen direkt :camo: jag menar, när man kommer hem efter de två första veckorna vill man ju gärna se lite prydlig ut!

 

i övrigt fick jag:

5 på styrka

6 på fys

a på hörsel

8 på psyk

a på tjänstbarhet

 

KUNDE JAG BLIVIT NÅGOT ANNAT?!?

 

mycket tacksam för svar!

Edited by bevac
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...