Jump to content

Två preliminär besked


Recommended Posts

Hej 

 

Den 9 april fick jag prata med en handledare och efter pratet fick jag också ett preliminärt befattning som skyttesoldat strf GB. Som andra och tredje val fick jag stridsvagn och stridsfordon skytt. Men nu den 23 fick jag ett till preliminär besked där det står att jag ska bli stridsfordon förare.

 

jag undrar om någon vet vad som har hänt. Varför plötsligt fick jag ett nytt preliminära besked. Kan det ha hänt att de gjorde nått fel på prövningsverket. Jag har ju fortfarande kvar den föra beskedet. 
 

mina resultat var rätt så bra vid mönstringen så jag tror att dom skulle ha räckt till. 6 på inskrivnings provet cykel 6 muskel 9 och psykologen 6 samt fullt got hörsel och syn. Litte ledsen för jag såg fram till att bli GB 

Link to comment
Share on other sites

Så som det var för mig så fick jag mitt förstahandsval direkt efter, några dagar senare gick det till andravalet och sen tredjevalet. Slutbeskedet kom och jag fick tredje, dock så hade jag tur och behövde bara vänta 1 vecka innan resultatet kom in.

 

Kan vara så som det var för mig att andra sökte samma befattningar som FM ansåg var mer kvalificerade, sen exakt varför dom kanske är det vet man ju inte.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...