RSS-Bot Posted August 18, 2020 Report Share Posted August 18, 2020 Denna afton plockade vi fram dekorationer för kräftskiva. Förberedelserna började tidigt på dagen med att tina kräftor och räkor. I köket kockade logistikchefen Linus en kantarellpaj och kantarellstuvning. Efterrätten stod i sedvanlig ordning personalchefen Angelina för och denna gång slängde hon ihop en äppelpajkladdkaka som avnjöts med vaniljvisp. Borden dukades upp med skagenröra, västerbottenspaj, färskt bröd, hemlagad aioli och färskpotatis. Än en gång blev vi mätta, så pass att en del blev tvungna att lägga sig raklånga. Tålamodet när det kom till att skala kräftor varierade. Ett pillrigt jobb för lite mat, men ack så gott! Läs hela inlägget här >> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.