Jump to content
Sign in to follow this  
Grenadier

Kvinnliga veteraner i Östergötland sökes

Recommended Posts

Grenadier    28

Hej på er. 

 

En kompis till mig jobbar med ett projekt de döpt till "Har du dödat någon". De intervjuar veteraner om deras tid innan, under och efter missionen i syfte att visa på hur veteraner tas om hand när de kommer hem igen. De har haft svårt att hitta kvinnliga veteraner som vill sitta framför kameran, så nu frågar jag här. 

 

Om ni kan eller känner någon som kan ställa upp på en bandad intervju på Campus Norrköping senast tisdag kväll så pma mig. 

 

Projektet finns Facebook om ni vill se hur upplägget ser ut. 

Edited by Grenadier
Tillägg av info

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tony 35E    33

Om blagul vill ta bort min kommentar for att den ar off topic, sa forstar jag det. Men jag maste fraga, "Har du dodat nagon?", vad for nagot hemskt projektnamn ar det? Jag tror inte jag kanner en enda veteran, kvinna eller man, som skulle delta i det projektet frivilligt. Till att borja med sa later det inte professionellt. Men viktigare an sa, de som har dodat nagon kommer inte att vara intresserade i att prata med nagon som inte har battre forstand an att namna sitt projekt nagot sa okansligt. Kom ihag att det ar riktiga manniskor som har upplevt mycket svara shaker. For de som inte har dodat nagon, da ser ju titeln ut som om deras erfarenheter inte raknas som tillrackligt "daliga". Jag vet att de som foljer SOLDF har manga olika erfarenheter och bakgrunder. Jag har allied sagt att aran ar i tjansten (the honor is in the service). Med andra ord, det viktigaste ar inte VAD du gor, men HUR Du gor det. Men fraga ALDRIG en krigsveteran (combat veteran) om han/hon har dodat nagon. Nar ni kanner varandra tillrackligt bra sa kommer nog de erfarenheterna ut sa smaningom. Och inget "projekt" kommer att fa nagon att bli ivrig att tala om det med for dem obekanta folk.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  ×