Jump to content

Fråga angående GMU i STHLMsområdet


Recommended Posts

Ni som är bosatta i Sthlm och gjort GMU på de ställen i området som finns, har någon av er bott hemma och pendlat till utb?

Hur gick det? Hur mycket behövde ni sova på logement? Vilken tid kom ni hem på kvällarna ungefär? (Hur lånnga dagar..)

 

Anledningen att jag frågar är för att jag har en sjuk sambo som kommer få det tungt hemma om jag är borta för långa perioder i streck, tre månader går ej.

Link to comment
Share on other sites

Har du en sjuk sambo som är så pass beroende av dig tycker jag att du ska överväga huruvida det är värt att genomföra GMU just nu överhuvudtaget.

Tempot är högt och det är mycket att lära sig, den tid du kommer att få till återhämtning kommer att behövas till just återhämtning. Att dela fokus mellan två saker tror jag (utan att veta mer om situationen än vad du nyss har beskrivit) i det här fallet leder till att båda sakerna blir kassa.

Vad det gäller att pendla till GMUn tror jag rent generellt att det är en dålig idé. Dels eftersom det stjäl tid som du nog skulle vilja använda till annat, men kanske främst därför att du då går miste om den gemenskap som ändå hinner utvecklas under de tre månaderna. Hur de andra gruppmedlemmarna ser på en person som åker hem så fort det är möjligt istället för att stanna med de andra på luckan kan man ju också spekulera i.

Jag har ingen erfarenhet av att pendla till GU/GMU, så det kanske finns något sätt att få det att fungera. Jag är dock starkt tveksam till det.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...