Jump to content

Vårdgivarnämnden HKV PROD LOG


Recommended Posts

Jag mönstrade till GMU omgång 1 för tre veckor sedan. Fick då efter att ha träffat läkaren avslag, jag var tvungen att avbryta mina tester. Detta på grund av att jag har ett medfött hjärtfel som enligt mina journalanteckningar inte kan vara till några problem. Dock så står det som en rekommendation att jag ska ha antibiotika vid någon typ av ingrepp i munnen vid skada. Det var detta läkaren hakade upp sig på och kunde därför inte godkänna mig.

 

 

Jag har nu varit på KS och fått ett intyg av min läkare där denna rekommendation är borttagen (min förra journal var inte up-to-date) och i övrigt inga restriktioner, alltså jag är minst lika frisk som de flesta andra! Jag ringde då till Amf1 (som är dit jag vill söka) och fick tala med förbandsläkaren. Hon sa då för att jag ska få söka till omgång 2 så måste jag skicka in mitt intyg och ett brev som talar om vad saken gäller. Detta ska skickas in till

 

Vårdgivarnämnden

HKV PROD LOG

Försvarsmakten

 

107 85 Stockholm

 

Jag har aldrig hört talas om något som heter Vårdgivarnämnden tidigare. Och det jag har fått fram så är HKV PROD LOG ansvariga för materialavecklingen..

 

 

Så till min fråga. Vad är det Amf1s läkare menar? Kommer jag skicka mina papper till rätt ställe? Känner mig lite lost just nu.. Någon som kan hjälpa?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...