Jump to content

HOTMAIL (Hot som att jag hotar dig)


Recommended Posts

Hej!

 

Kollade precis min yahoomail och hittade nedanstående. Verkar som att det är en del intressanta programpunkter. Icke desto mindre verkar det vara som så att avsändaren vill att Sverige skall dra hem truppen från Afghanistan. Om det kan man tycka vad man vill!

 

I slutet hänvisas till en hemsida som inte finns. Att personen som anges med namn och telefonnummer inte står bakom mailet är glasklart. (En googling ger; att trots sina villvarelser så är det en person som har nån form av övertygelse och av det drar jag slutsatsen att att han inte är med på mail med felaktiga och anonyma adresser). Så vem står bakom?

 

Jag känner en förbannat jäkla stor olust av att få det här mailet...

 

Jag är förbannat glad och stolt över att ha varit en del av FS09.

 

 

Jag vet inte hur allvarligt jag skall ta att jag har fått det här mailet? Är det ett allmänt mail som gått ut till alla som har någomting med spray att göra... Är det någon som har använt offentlighetsprincipen för att kolla vem som har tjänstgjort var och när. Och om så, hur fick de min mail... Är det någon jag känner som tycker att jag har gjort fel?

 

Kommer givetvis att kontakta FM på måndag.

 

Är det någon annan som har varit med om något liknande eller värre? Vad hände? Hur länge skall man få stå "till svars" Kongo!?

 

Mvh

/Kryte

 

 

 

Den fre 2010-10-01 skrev tre <[email protected]>:

 

 

Från: tre <[email protected]>

Ämne: afghanistanvecka!

Till: [email protected]

Datum: fredag 1 oktober 2010 10:04

 

 

Afghanistanveckan 4-9 oktober 2010

 

Samtliga arrangemang äger rum i ABF-huset, Sveavägen 41, Stockholm (T-bana Rådmansgatan) om inget annat sägs. Arrangörer är Föreningen Afghanistansolidaritet, Folket i Bild/Kulturfront, Kvinnor för fred; för ABF-mötena även ABF och för onsdagsmötet även Iraksolidaritet.

 

v Måndag 4 oktober kl 18.00 F d nedrustningsambassadör Maj Britt Theorin öppnar en utställning med afghanska föremål. Afghansk musik. Bahar Mohammad Sahi berättar om flyktingars situation.

 

v Tisdag 5 oktober kl 18.30 visas den danska filmen "Armadillo"på biografen Zita, Birger Jarlsgatan 37, 111 45 Stockholm (tel kassa 08-23 20 20). Efter filmen följer en diskussion där bl a Lotta Hedström (tidigare mp-riksdagsledamot), filmaren Maj Wechselmann och Afghanistansiolidaritets v ordf. Stefan Lindgren deltar.

 

v Onsdag 6 oktober kl 18.30. Afghanistan idag. Ett samtal med Julian Assange (WikiLeaks), Pratap Chatterjee (CorpWatch), författare till böckerna «Iraq Inc.» och «Halliburton’s Army»; Jesper Huor, författare till boken «I väntan på talibanerna» (Ordfront). I samarbete med Föreningen Iraksolidaritet.

 

v Torsdag 7 oktober kl 18.00. "I väntan på talibanerna". Jesper Huor berättar om Afghanistan och sin nya bok.

 

v Fredag 8 oktober kl 18.30 "Jord och aska". Svensk premiär för en film av den afghanske författaren Atiq Rahimi. Efter filmen ett samtal med Fariba Mohammed Sahi och publiken.

 

v Lördag 9 oktober kl 13.30. Demonstration för kravet "Ta hem trupperna från Afghanistan - öka biståndet". Samling Norra Bantorget där bl.a. förre försvarsministern och riksdagens talman Thage G Peterson talar. Demonstrationen går till Sergels torg där den avslutas med ett möte kl 15.

 

Medverkande är bl.a. författarinnan Maria Pia Boëthius, Julian Assange (WikiLeaks grundare), artisten och författaren Olof Buckard, trubaduren Pierre Ström, musikern Jan Hammarlund.

 

Appelltal hålls av bl.a. Bahar Mohammad Sahi (afghansk flykting), Nima Khojasteh (initiativtagare till uppropet om demonstration på Facebook), Bror Kajsajuntti och Jan Viklund som åtalshotas för protestaktionerna mot USA:s bombövningar i Norrbotten samt Clara Lindberg från Facebookinitiativet.

 

För ytterligare upplysningar, se www.afghanistan.se eller kontakta koordinator Lars-Gunnar Liljestrand på 070 44 532 54 eller FAS kontor 0736 151 999.

Link to comment
Share on other sites

Jag har en känsla av att det där är ett mail som en del skickar till alla i sina adressböcker (och det inkluderar adresser som råkar finnas i "kopia-fältet" på andra mail). SPAM, med andra ord. Men du kan ju alltid fråga fraktflygaren var din adress kom ifrån. Spela intresserad och artig.

 

Webbsidan som avses är nog www.afghanistan.nu. Där hittar man också Lars-Gunnar Liljestrand som redaktör för ett nyhetsbrev.

 

Intressant med själva manifestationen att se att Julian Assange ska delta vid en politisk demonstration mot internationell truppnärvaro. Det säger en hel del om både honom och syftet med WikiLeaks.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...