Jump to content

Kommentar om NBG


Guest Deep throat

Recommended Posts

Guest Deep throat

Som kommentar till det som sägs i NBG tråden. Beredskapsanställda och RO i GRO som tillhör NBG kan komma att sägas upp i förtid - dvs innan den 30 november. Man tittar just nu på olika tidsplaner och handlingsalternativ för detta. Besked kommer i denna eller nästa vecka såvida HKV får tummen ur - Men de får de nästan aldrig i tid.

 

Undantaget från detta är de som fått en plats på FS16/KS18. Så även de som tillhör enheter som nämts i tråden (tex luftburna) och inte har en plats i ovan nämnda missioner kan komma att sägas upp tidigare.

 

De som varit anställda i NBG i mer än ett år har 3 månaders uppsägningstid. De som varit anställda kortare än ett år har 1 månad uppsägningstid.

Link to comment
Share on other sites

Guest Guest_nsky_*

Hörde igår av en fm-anställd att NBG läggs i malpåse för att spara pengar och därmed är anställda överflödiga och hemförlovas. Stämmer detta? Nu får det f-n vara nog med alla besparingar, när avsätts kung/statsminister/guds nåde/HSB Borg? Frågan är vem som avgår först, Syrén eller Tolgfors och vad säger EU om att svenska politiker inte kan leverera NBG enligt överenskommelse?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...