Jump to content
Sign in to follow this  
Vargas

Rules of engagement - Krig & Konflikter

Recommended Posts

Ett par korta pekpinnar:

  • Politik: Krig och konflikter är nära förbundet med politik, så här inne är vi något mer lössläpta avseende politiska diskussioner. Svensk inrikes- eller partipolitik skall undvikas om det inte är extremt motiverat.
  • Pågående konflikter: Forumet behandlar pågående konflikter, inte avslutade kapitel i historien. Pågår konflikten - diskutera på.
  • Debattera - inte agitera: Håll debattklimatet öppet och undvik aggressivt agiterande. Håll inläggen fria från påhopp eller politiska agendor.
  • Fakta och citat - ange källan: För all fakta och alla citeringar skall det anges en trovärdig källa, gärna i form av en klickbar länk eller liknande.
  • Folkrätt och Mänskliga rättigheter: Källhänvisning är ypperligt viktig när det kommer till Folkrätt och Mänskliga rättigheter. Dessa kan hittas på officella och vedertagna sidor för detta. Dvs Inga källhänvisningar till sidor som EJ är specifika inom detta område kommer godkännas. Hänvisningar till Folkrätten och Mänskliga rättigheter SKALL följas av källhänvisningar. Exempel på trovärdiga källor i ämnet; Regeringens webbplats om Mänskliga rättigheter, Regeringen och Regeringskansliets sidor om Folkrätt och Mänskliga rättigheter, Human Rights Watch, UN Human Rights Protocol
     
  • Använd "Anmäl"-knappen: Istället för att själv i tråden börja påpeka regelbrott eller sitta och gnälla som en liten skolflicka i chatten, anmäl inlägget så tittar en moderator på det. På så vis förvärras inte en inflamerad stämning och dessutom underlättar det för oss moderatorer att hitta tråkigheter.
  • SoldF Regler: Dessa gäller till fullo fortfarande.

Dessa förhållningsregler är ett led i att snygga upp detta forum och undvika tendenser i debatter, då denna fråga ofta väcker debatter som kan förstöra en tråd.

 

/Vargas, blågul K&K

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi lyfter den här lite med anledning av mindre tillägg och förtydliganden i ROE.

 

Folkrätt och Mänskliga rättigheter: Källhänvisning är ypperligt viktig när det kommer till Folkrätt och Mänskliga rättigheter. Dessa kan hittas på officella och vedertagna sidor för detta. Dvs Inga källhänvisningar till sidor som EJ är specifika inom detta område kommer godkännas. Hänvisningar till Folkrätten och Mänskliga rättigheter SKALL följas av källhänvisningar.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  ×
×
  • Create New...