Jump to content

SoldF.com produkter


henke

Vilka saker tycker du är intressant?  

148 members have voted

 1. 1. Vilka saker tycker du är intressant?

  • SoldF:com Tygmärke
   11
  • SoldF.com T-shirt
   29
  • SoldF.com T-shirt och Tygmärke
   64
  • SoldF.com annat
   5
  • Ge upp, nu har ni fan fått hybris!
   20


Recommended Posts

 • Forumsledning

Klart vi skall ha ett tygmärke! :lol:

Namnlappsmodellen med "SoldF.com", vore rätt cool , men lite enkel.

SKall se om jag kan komma upp med en lämplig logga annars.

 

Jag har funderat lite kring T-shirt oxå.

 

Alt1. Det coolaste, tycker jag, vore om vi kunde skaffa fram Försvarets gröna T-shirt och trycka www.SoldF.com i diskret svart på den. DÅ kan man ha den på sina FBU-kurser. Då ser folk den bara när tar av sig fältjackan under nån paus med fältlystran när man har tillfälle att berätta skörnor och socialisera... :=o Stort på ryggen www.SoldF.com på ryggen och /eller mindre på vänster bröst.

 

Alt 2.

Ett alternativ är att trycka på Amerikanska Softies T-shirt, mycket uppskattade av oss svenska soldatier i Kosovo, tunnare, mer slimmad passform. Kostade drygt $12 för 3-pack. Får väl be nån stackare nere på ks07 att skicka hem en lastpall då...

 

Alt 3.

Snyggare tajt T-shirt med SoldF.com tryck diskret på ena ärmen.

 

Alt 4.

Vanlig T-shirt i Svart eller vitt med url på bröst.

 

Vad tycker ni?

Tar en ny röstning om alternativen i fall detta slår väl ut.

MVH

/Henke :lol:

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 82
 • Created
 • Last Reply
Guest Lt. payne

T-tröjan och märket låter bra.

Henke bör bara se till att endast registrade medlemmar kan köpa prylarna,vi vill väl inte att vilken tomte som helst ska driva runt i detta? :D

Link to comment
Share on other sites

kanske är tråkig och inget emot att ni säljer men aldrig gillat sånt där. (trycka olika grejer på t-shirts) men klart med en 500 gräns så blir det lite trevligare och ser man någon med den så vet man att den är en riktigt soldf:are.. men hur många inlägg som är meningslösa kan man inte räkna då. Finns ju en del som bara vill ha många inlägg/status (lunarstorm syndrom) själv vill jag ha kvar det.. roligt se hur många man skrivit..

Link to comment
Share on other sites

Som jag skrev innan så är det en kul grej det här med T-tröjan och bågen. Att ha en gräns för att få ÄRAN att bära märket och T-shirten e oxå OK. Men,men 500 e för högt tycker jag. det är inte så många som har 500+, me jätte många som har 500-. Sedan som det nämnts innan så räknas ju allt från: "grattis rune" till långa lärorika inlägg! Sedan e et ju inte fel att gratulera folk, men 500 e för mycket. Jag kanske ändrar mig om ett halvår när jag nått 500, HE HE HE! :huh: B)

 

:winner:

Link to comment
Share on other sites

Det här låter ju som en riktig schysst idé.

 

Apropå det här med märken utformade som PEK-märken, det figurerade ju tidigare på BA-missionerna ett "yx-märke" som såg ut som PEK-märket fast med en yxa istället för geväret. Nåt sånt tycker jag skulle vara tufft, men det blir kanske lite kass med text i ett sånt märke? Nån som har nån annan symbol eller så som skulle kunna passa?

Link to comment
Share on other sites

Jag tycker om idéen med både t-shirt och båge. Men det borde inte vara en inläggs gräns, det känns bättre med en gräns för hur länge man har varit medlem, eller en kombinerad inläggs-medlemstidsgräns. tex att ha varit medlem i minst 4 månader och skrivit ett visst antal inlägg under denna tiden, tex. 120 st.

Link to comment
Share on other sites

T-shirt och märke, klockrent! Tycker att idén med tidsgräns låter ganska vettig, men det är ju också så att alla som är med är ju inte aktiva. :(

Link to comment
Share on other sites

Låter som en skoj idé, banne mig!

Märket kan erövras efter, säg, 500 inlägg..?  :)

(och då givetvis med reggat namn)

Tycker inte jag låter som en bra idè, jag tex läser forumet nästan dagligen o skriver någonting ibland när jag tycker att jag har någe o tillföra. :)

 

Men jag skulle gärna vilja ha en t-shirt o ett tygmärke att sy fast på persedelpåsen

 

eller så får man väll ta sig till o skriva en hel jävla massa saker

:(

:D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
 • Create New...