Jump to content

Äta, Träna, äta, träna.


Zache

Recommended Posts

Satt och lästa lite om Kj (säkert lika dant på andra utbildningar men nu läste jag om kj) och om hur mycket dom gör av med i kcal per dag. Och det var stört mycket.. Därför funderade jag på hur pass smart/dumt det skulle va om man dom få dagar man kommer hem. skulle vräka i sig mat, godis, pizza, mera mat.. för att ladda upp inför en ny tuff vecka. Eller man kanske skall hålla sig på en jämn nivå ätande för kroppens skull?

Link to comment
Share on other sites

Ligger det inte lite i sakens natur om man är jägare att man skall lära sig hur kroppen fungerar och vart man har gränserna. När de väl har mat inom armslängds räckhåll så gäller det att ta igen så kort tid. Men som du påpekar så gäller det nog att stoppa i sig så att man inte förlorar vikt.

 

Personer som tränar mycket hemma går ju ofta efter ett schema och de ser till att äta tillräckligt och med jämna mellanrum. Detta är ju lite svårt i lumpen så då gäller det nog att försöka kontrollera kroppen/skallen lite. Det är ju trots allt Fi som skall jagas och nedkämpas och inte Sibylla. (sibyllajägare = :baskerKav: )

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...