Jump to content

Vad är er värsta fyllehändelse?


mimesis

Recommended Posts

Alla vet att det militära har ett possitivt samband med pilsner, på samma sätt som koma hör ihop med eld. Jag tänkte att nu när det är lördag och allt så skulle det vara roligt att höra vad ni har gjort för dumheter på fyllan, och då menar jag dum= konstigt, märkligt, obegripligt.

 

Jag börjar:

 

För flera år sedan så var jag på Snärkes nation i Uppsala på juldagen med kursare. Tanken var att jag skulle sova över hos en bekant, då jag vid det tillfället inte hade en lägenhet där. Allting började bra med julrester och en massa snappsar. När vi väl kom ned på nationen så var jag full som en kastrull. Allting blev bara sämre av att vi inte köpte en öl i baren, utan att vi köpte en back!(sådär som det bara kan gå till i studentvärlden) kl 22.30 upphör min kväll.

 

KL 0530 vaknar jag upp på ett tåg. Allting är svart. Plötsligt hör jag en röst som säger : "Nästa Pilgrimsstad". Hade aldrig hört det namnet förut. Tittar ut på den dåligt belysta perrongen och drar slutsatsen att jag befinner mig någonstans i Norrland. Börjar kolla igenom mina fickor efter en biljett, men hittar ingen. Tittar runt om det finns någon som är vaken, men de få passagerarna i vagnen sover. Fattar ett snabbt beslut att jag inte skall kliva av i Pilgrimsstad, då det var öde, mörkt, stänkt och klockan var inte ens 0600.

 

Kollar igenom min plånbok och upptäcker att jag har 127 kr, och inget minuten kort. Självklart hade jag lämnat det hos min kompis; sprit och fylla = minuten kvitton= dåligt.

 

Då jag bäst sitter och funderar på var jag är och hur jag skall komma hem så hör jag en röst som säger; "Nästa Östersund". Ridå! Reser mig upp. Jag är fortfarande packad.

 

Hoppar av tåget och inser att det står ett södergående tåg på perrongen. Hoppar ombord och sätter mig ned. Jag vet att jag inte har tillräckligt med pengar för att lösa en biljett, och jag har inget kort. Min genialiska plan är att se ut som om jag klev på i storlien! Konduktören kommer in och frågar efter nypåstigna. Jag låtsas sova. Han frågar igen. Jag sover hårdare. Känner en hand på min axel. Tittar upp och ser mig omkring. Det är bara jag och konduktören i vagnen. Inser att jag kommer att bli avsparkad i Pilgrimstad. I ren desperation så tömmer jag plånboken i hans hand och vädjar till allt som är gott. Vet inte om det var min andedräkt, mina tunna kläder eller min sorgliga figur som gjorde att jag fick åka tillbaka till Uppsala.

 

Sent på eftermiddagen kommer jag insläntrande till min kompis H, som jag skulle sova över hos. Han liksom alla andra undrade vart jag tog vägen. Jag bara försvann, och dom hade varit lite oroliga då jag hade varit duktigt dragen och det var griskallt ute.

 

Självklart så berättade jag inte sanningen. Jag förklarade allting med att jag hade träffat en tjej och hade en bortamatch!

Link to comment
Share on other sites

Har inte haft lika kul som du men en sak som hända var när jag låg inne och vi hade varit ute och festat. På vägen hem så ringer en mobiltelefon och polaren skriker

-"DET ÄR MIN, SKYDD!!"

Vart efter han tar satts och hoppas över en 1 meters häck och svara i telefon efter landningen.

 

Till råga på allt så kommer en polisbil rullandes och undrar vad fan vi håller på med, de kollar bakom häcken och ser polaren på rygg snackandes i mobilen. Själv hade jag av någon anledning bestämt mig för att jag skulle ha med en vägkon hem så det tyckte snuten också var lite lustigt.

 

Dock när vi förklara att vi var KB på Ing2 så sken båda poliserna upp och börja snacka lumpenminnen och vi fick knalla upp till Ing2. Sedan undra vakten så klart va f#n jag skulle med en vägkon till...

Vakna nästa morgon med den i sängen, polaren hade spyt på gardinen och luckan såg ut som en svinstia, uppställning om 1 timme.

 

Så kan det gå

EOD

Link to comment
Share on other sites

Flickvännens brors polare var ute på krogen och blev rejält dragen. Vaknade upp morgonen därefter och såg att tjejen han hade spenderat natten med var ett mongo.

LOL! Lysande! Lyyysande! :) Allting går med lite alkohol i blodet... ;)

 

Vad kan jag själv bidra med. Hmm... *funderar lite*

 

Kanske inte så jäkla kul, men ändå. Hade druckit en hel del en kväll då jag och en polare förfestade nere i Spanien. Hur som helst slutade det med att jag och han stod och försökte sjunga (fördjävulskt oväsen kallar jag det) en massa Beatleslåtar på karaoken på hotellet, med i stort sett alla hotellgäster som vittnen. Som grädde på moset var hotellchefen minst lika packad och stod bredvid och "sjöng" med. :D

 

Efter några låtar hoppade vi i poolen med kläderna på och utsågs av den packade hotellchefen till kvällens vinnare i distriktsmästerskapen i karaoke. :D

 

Nästa dag hade man världens bakfylla och vågade inte se en jävel i ögonen när man åt frukost på hotellet. Kändes liksom som att alla satt och fnissade åt en...hmm... ??? ;)

 

 

Hälsningar, Foxtrot Lima

Link to comment
Share on other sites

Guest elric the sniper

roligt ämne!!

 

mitt "roligaste" fylleämne är.....

 

efter en blöt kväll/natt i umeå I20 med lumparpolarna raglar vi "hemmåt", och väl framme vid grindarna så börjar vi mucka med VB!

 

hur det slutade kan ni alla lista ut själva......

 

Som sagt: Automateld håller vi inne med! ;)

/Ing, BLÅGUL

Link to comment
Share on other sites

Guest Lillan

Thihi..jag kan nog klämma in en också fast jag egentligen ska vara en "snäll" flicka..

 

Var ute med ett par kompisar och lunkade omkring kring en sjö, plötsligt hör min kompis (med en back bärs i handen)

polissirener, han sticker halvpackad, fort som f*sen...

Vi springer självklart efter, även vi lite packade...

Han tycker att det kommer poliser ifrån alla håll, springer längs strandkanten, vad händer när vi springer efter?

 

"plosk" och så har jag snubblat över en trädrot och fallit i vattnet, blev jagad utav två svanar... hmmm

 

kanske inte så rolig men jag delade med mig den

 

:P

Link to comment
Share on other sites

Okeeeej.... Detta gjorde inte jag, öven om man gjort en del tokerier, emn några vänner var inblandade. En ung man, ca 20 år gammal ifrån våran lilla stad i Hälsingland vaknar upp. Full och bakfull, ligger runt en tom dunk, och två poliser ser på honom. Poliserna frågar vad han gör. han frågar var han är. "På kyrkogården" får han som svar. Okej, schysst, bara en promenad på 20 minuter hem till granberg då. granberg? Polisen förstår inte vad han menar.

 

Efter ca 5 minuters diskussion kan man konstatera att denne unge man uppenbarligen befinner sig i Stockholm.  Efter att ha fått skjuts till centralen av polisen, tar han sej hem med tåg. Väl hemma får han höra:

 

Han blev fullast på festen, sen drog dom ut på stan, fick tråkigt, gick till tågstationen. Där stannar ett tåg. Han blir tillfrågad av sina vänner om han skall med till stockholm. Okej. Alla går ombord, sätter honom vid fönstret, öppnar fönstret och kliver av. Lämnar dunken med honom. Det sista han sa genom fönstret innan tåget gick var: "Fy faaan va schysscht att ni e me till stockholm grabbar!". Oförglömligt? Jajamensan! =)

Link to comment
Share on other sites

1.a

 

Stod på alla fyra mitt uppe på ett fjäll under en FBU kurs... Med lite eftertanke var det kanske inte så smart att åka bandvagn när jag var så as bakis som jag var... Kräkdes som en gris... Och kurs chefen hoppade ut och sa " Det är bra Fjellman...Lämlarna får inte så mycket mat så här års".. Några kurs polare passade oxå på att föreviga det på kort.

 

2.a

 

Kräkdes ner min säng, påsen i papperskorgen(som jag sedan kastade ut genom fönstret, Passade sedan att kräkas lite till i den då tomma papperskorgen... PS: Tre andra sov i samma rum på ca:8x8m... varav en garvade så att han knappt kunde andas...

Link to comment
Share on other sites

Guest super Matrosen

HEHE detta hände när jag var på en fest för 1 år sedan. Efter en riktig dunder fest och en fylla som heter duga begav jag och 2 polare oss av hem. Jag är helt inställd på att äta tort bröd och lira cs när jag kommer hem...hmm. Ialla fall min polare är fullast av oss alla. Efter att ha kidnappat min polares t-shirt och lindat den om huvudet så att han ser ut som en taliban och stulit en golv mopp från festen vandrar vi således hemmåt. Efter halva vägen sätter han sig på marken o bönar och ber om en taxi hem..

"taxi hem!!!"

taxi hem!!!

"Amen för fan johan ge mig taxi heeeemmmm!!!"

Ungefär så lät det. Vi konstaterade att texi hem inte var aktuellt och manade på honom så bra det nu gick. Första anhalten var min lägenhet. "talibanen" stapplar in och dimper ner i min soffa med golv moppen bredvid sig. Vi konstaterar att hans bönder nog borde bli hörda och ringer efter taxi till honom. När det är dags att gå får han en väldig fart och vandrar ner för trapporna med moppen som stöd pinne. Det var det sista vi såg av honom den natten. Följande morgon får vi höra att han vaknade med moppen i sängen tätt intill sig i en kärleksfull kram. Hans minne från kvällen innan förtäljer inte hur han lyckas få med moppen hem. Men efter att ha pratat med oss var han ganska klar över vad som hänt.

 

Jag tänker bara på hur taxi snubben skrattat när talibanen ragglar in i taxin med moppen och säger...taxi heeeemmm!!

Link to comment
Share on other sites

Jag har massor med fylle historier, men man skulle beskriva ett från lumpartiden va?.

 

Hmmmm.....

 

Ok den här är rätt ok.

 

Jo det var så här att Kaptenen skulle sluta på Mof plutonen.

Naturligtvis skulle detta firas med en avskedsfest.

Vpl Larsson som hade bestämt sig för att ha roligast lyckades att smäcka i sig en halv liter wiskey på ca 20 min plus ett antal oräknade öl. Killen är ca 2 m lång väger 135 kilo.

 

Iallafall dom kommer iväg och sedan lyckas alla ta sig tillbaka även herr Larsson. Men killen är så j-la full att han tar sig upp ur sängen stapplar sig fram till ett skåp öppnar det och pinkar ner all utrustning (det var inte hans skåp), sedan går han och lägger sig igen och pinkar ner sig själv.

 

Det var omöjligt att väcka honom dagen efter, det gick bara inte. det var som och kasta ägg på en 122:a. alltså ingen reaktion.

 

Den här killen gjorde även narr av dom flesta fänrikar som låg inne detta resulterade i en kortare vpl-tjänst men vägen dit var rätt rolig men det är en annan historia.

 

mvh

Vlad

Link to comment
Share on other sites

Guest ischias

Tjena! Ska dra mitt strå till stacken. På en klar första plats kommer muckardagen som jag tillbringade i stockholm. Började förvärma tidigt, ut på krogen, svepte alla öl jag kom åt... minnet sinar vid 2330... kvicknar till 0445, 9km söder om senast kända position, "nån" har spytt på mitt ena ben men det känner jag inte föräns i Taxin hem, har ett vagt minne om just hulkandet men det är väldit vagt... Hittar 14 enkronor i fickorna som jag inte hade innan vi gick ut (ölen kostade 29, kan vara ett själ)... resten får jag nog skaffa fram nån som kan berätta...

/I

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Jag har sett en kadett kräkas framför sin trupp på skjutbanan för att han var så bakfull. Sedan lämnade han över till sitt biträde och lade sig att sova bakom skjutboden. Mycket ansvarsfullt.

Link to comment
Share on other sites

Jag har sett en kadett kräkas framför sin trupp på skjutbanan för att han var så bakfull. Sedan lämnade han över till sitt biträde och lade sig att sova bakom skjutboden. Mycket ansvarsfullt.

En liten fadäs under muckarresa till Ålborg i Danmark 1990:

 

ML då lovande tungviktsboxare, GRG-skytt och sedemera proffsboxare i Danmark, sover ruset av sig på hotellrummet under småtimmarna. Plötsligt vaknar han till(fortfarande aspackad)  och ser en "Solbränd" person rota igenom hans kläder. Han staplar givetvis fram för att rädda sin plånbok och får tag i den "solbrända" personen, ger honom en kraftig pärla, varpå personen far ut genom(!) dörren och ligger medvetslös. ML tar ovetandes med sig dörren in i rummet, ställer den bredvid sängen och somnar om. När undertecknad hämtar ML för mer festande 6 h senare ligger där en "solbränd" person och sover utanför rummet. Efter vaga minnesbilder från ML och viss nervositet får vi liv i tjuven och polis tillkallas för att reda ut den skadegörelse som inbrottstjuven orsakat hotellet.

 

"Ty riket är ditt, och makten och härligheten i evighet, Amen."

 

Casca

Link to comment
Share on other sites

Har inte varit med om så extrema situationer som jag läst om här. Dock en liten incident. Liten fest hemma. Många öl. En 35:a vodka. Börja utmana samtliga festdeltagare på whiskey-svepning. Efter många varv med svepning börjar jag av okänd anledning se dubbelt, varpå jag spyr på min heltäckningsmatta + i en av de kvinnliga festdeltagarnas väskor + ut från balkongen ner på taket. Går in i tv:n och lite andra ateraljer. Rammlar på ett par stora bröst. Sen slocknar jag.

Här skulle historien vara slut..men icke. Mina kära vänner vill vara lite snälla och ska börja röja när de är asfulla = inte så bra resultat + att damerna hjälper mig till sängen samt klär av mig....

Det var mycket fnissande dagen efter..fick aldrig veta vad dom gjorde när jag låg livlös...

Hittade när jag städade nåra dar senare två A4:a med klotter som nån har printat ner i fyllan. Allt står huller om buller och vertiklat och horisontellt. Kommentarer som går att utläsa är i stil med: "Nu spyr han igen", "Jag är full", "Ska vi gå hem", "Lägg honom i framstupa sidoläge!"

Det var en go fest det där...

:0

Link to comment
Share on other sites

Ok det hände inte under lumpen eftersom jag inte gjort den än men jag tar den ändå.

 

det var sissta april och då firar man så klart. spydde en gång på förfesten men när vi gick därifrån så blev allt svart.

när jag kvicknar till så är min klocka borta och jag ska promt leta efter den, men en polare tar mig hem ist.

 

exakt ett år senare. förfest hos någon annan. blackout från de att vi gick därifrån. när man vaknar upp följande dag är KLOCKAN borta igen. sedan dess har jag ingen klocka på mig.

 

men man ska väl hålla på traditionerna eller vad säger ni

Link to comment
Share on other sites

Var på en studentfest. Mycket öl.... Minns inte hemfärden....

Vaknade naken...Letade efter mina kalsonger........ Hittade dem på golvet med en spya i............ Hade lagt kalksongerna på en hög med skolböcker... Förstår ingenting av vad jag gjort.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Fylleminne: Jag och två plutonskamrater skulle åka över till Kungsholmen med Bore efter en blöt kväll i Karlskrona. Den ena killen är så packad så han inte kan stå upp och sätter sig utanför vakten vid staketet mot gamla marinmuséet. Vakterna i kuren kommer ut och undrar hur det är med honom. Vi fick inte ta med honom in för att risken fanns att han skulle ramla i vattnet och råka illa ut. Vakterna kom då ut med en hink vatten som han kunde dricka ur för att kunna kräkas. Vi hjälpte honom att få i sig vatten. När vi hörde att vakterna diskuterade hurvida de skulle omhänderta killen så for han upp och började skrika och gorma. Vi började bara skratta åt honom och hejade på honom i hans utbrott. Vi tog hinken och hällde vattnet över huvudet på honom och satte sen hinken över honom. Han skrek då rakt ut inne i hinken, slängde av den, hoppade över staketet till marinmuséet och sprang iväg. Vi jagade honom men tappade bort honom en kort stund för att sen hitta ett spår av kläder..... och senare hittade vi honom lagom lättklädd sittandes på en bänk...... :P

Link to comment
Share on other sites

Hmm, följande utspelar sig på en sk. slutfest, dvs. en fest för att fira att en filminspelning är till enda. (den föregås av en kick off-fest och en mittfest)

Hursomhelst så flödar iaf spriten fritt och allt är gratis. Kvällen börjar bra med god mat catrad från ett hotell i Trollhättan, bartendrar från samma hotell blandar till vilken drink som helst gratis.

Efter maten blir det god dessert och sedan börjar festen på allvar alla bord röjs undan och discjockeyn börjar lira plattor. Ungefär här slutar alla minnesbilder från festen. Resten är återberättade för mig av en vän som var dörrvakt på festen. Jag skall tydligen efter ett antal öl, whisky, (synd på goda droppar) och div sliskiga drinkar ha sällat mig till den allt större skaran människor utanför som står på rad och spyr. Där ute var jag i en timme (! ) och spydde utan att gå in. Efter lite hjälp av nämda vän kommer jag in och sätter mig på en pinnstol= dålig idé då jag ideligen ramlar av men vägrade tydligen att sätta mig i soffan. Jag skall tidigare ha haft en djuplodad disskusion med en kille om hur man bygger en Opel Manta. :o (Detta har jag egentligen ingen aning om hur man gör) Denna mannen var inte bara lika full som jag utan också förmodligen drogpåverkad, han påstod att han gav Lukas Moodysson idén till Lilja forever mm. (han kör egentligen bara lastbil).

Till slut beslutas det att jag bör åka hem och det gör jag, tre gånger! Först kan jag tydligen inte beskriva vägen hem till mig utan det får min kompis göra, andra gången hittar jag inte min nyckel den är kvar i min jackficka på festen, tredje gången kommer jag hem. När jag vaknar dan efter ligger mina kläder snyggt hopvikta jag är sagolikt bakfull och har dessutom bjudit hem folk på middag på eftermiddagen. :lol:

Min kompis som var dörrvakt kommer hem på kvällen och berättar allt detta mellan skrattattackerna.

Naturligtvis lovade jag mig själv att det var sista gången. :/

Link to comment
Share on other sites

Känner mig manad att lägga in en berättelse.

 

Det var fest och jag var väl 22 år någonting då detta utspelade sig. Jag skulle egentligen inte gå eftersom jag inte hade pengar eller någon sprit att tala om. Min polare Mr E, fortsatte med övertalningen och tillslut gick jag hem till Per och Linda där festen skulle hålla.

 

Per och Linda är klanderfria värdar och hällde genast upp en grogg. Nu talar vi om ölglas (0,5 l) som de fyllde 50-50 med HB och Cola. En annan polare, Mr A, bjuder på en öl, Max bjuder på ett shot med turkisk peppar. Ni fattar bilden? Jag kommer ihåg att jag tänker: "Det här ska bli skoj", sedan blir allt mörkt.

 

Nästa gång jag vaknar ligger jag hemma i sängen (bodde hos föräldrarna då) med en ruskig baksmälla. Passerar hallen och ser att min ena sko ligger fullt synlig men inte den andre. Jag funderar inte mer på saken utan käkar frukost.

 

Plötsligt ringer min polare Mr E och frågar "Var fan är min sko!?"

Jag svarar typ "Är du full, hur fan ska jag veta det??"

Nåväl, enligt utsago tog jag hans ena sko när jag skulle hem och innan någon hann stoppa mig så vinglade jag hemmåt. Plötsligt faller allt på plats. Klart att jag inte såg min andra sko i hallen eftersom jag gick hem med polaren sko. Jag säger att jag kommer över med hans sko efter frukost och samtidigt hämta min, som han fick gå hem i.

 

Men till min stora fasa hittar jag inte hans sko i hallen. Jag letar igenom hela huset men utan resultat. Jag går genast upp och kollar mina strumpor. Den högra strumpan (det råkade vara den högra skon som saknades) var smutsigt, täckt med ett lager lera och hade massor av hål i sig. OK. Bara kallt att konstatera... jag hade tappat bort polarens sko och gått hem i strumplästen.

 

I duschen ser jag ett stort blåmärke på högra delen av bröstkorgen och inser att jag fallit på vägen hem. Inga gräsfläckar på jackan dock så då kunde jag utesluta en möjlig väg hem. (Jag hade INGET minne om var jag gått). Får sedan återskapa min väg genom att gå från mig hem till Per och Linda.

 

Hittar sedan skon vid ett gammalt järnvägsområde. (Det används bara som uppställningsplats för vagnar så det är inte som om det går tåg där eller nåt). Någon gång på hemvägen så har jag uppenbarligen fått för mig att klättra över staketet till området för att kunna gena. Så långt allt väl. Är man dock så dragen så kan man misstänka hur bra det hade gått. Tydligen hade jag försökt hoppa ner på en hög med singel eftersom kunde se ett avtryck av mig i den. (Ja, ungefär som en snö-ängel). Skon var i anslutning till singelhögen. Tydligen hade jag bara trampat ner i den och gått på hälen hela vägen så det var inte så konstigt att den ramlat av.

 

Nu hade det regnat under natten... så jag fick hälla ur vattnet ur skon och fixa till hälen på dojjan (hade ändå gått 500-600 meter på hälen av den). Därefter skedde ett utbyte av skorna.

 

Kan fortfarande inte förstå hur jag gått över 15 järnvägsspår i strumplästen utan att komma ihåg något. Jag tror alla har sett hur stora (och vassa) stenar de har vi spåren. Detta var sista gången jag söp till så våldsamt och inte alltför sällan får jag äta upp det här. Men det tål jag.

:lol:

Link to comment
Share on other sites

Förra sommaren. Jag och ett par (kvinnliga) kompisar har beslutat oss för att tälta på en ö i en sjö i närheten. Hela dagen hade det regnat och skulle fortsätta med detsamma. Vi beslutade ändå att ge oss ut. :blink: Vi tar oss till sjön, lastar i all packning i båten och drar en presenning över. Därefter börjar vi den drygt kilometerlånga resan. Observera att det regnar.

 

Efter halva vägen dör utombordaren. Omöjlig att få igång igen. Tjejen som äger båten konstaterar att brytpinnen gått och inga fler finns till hands. Vi beslutar oss efter lite diskussion att ro tillbaka. Eftersom jag var enda killen och hade mest muskelmassa, fick jag naturligtvis ro. Inte nog med att det regnade, det var dessutom kraftig motvind och nästa meterhöga vågor.

 

När vi väl var iland var det bara att lasta ur igen. Vi lyckas tala oss in i en husbil som ägdes av en av tjejernas familj.

Inne i husbilen åker alla kläder av och ersätts med torra. Ett antal öl knäcks och vi blir varma i kläderna. :banana Vid tvåtiden på natten upptäcker jag att blåsan är fylld till bristningsgränsen. Jag öppnar dörren, dunkar skallen i dörrkarmen, säger "Aj, fan...", ränner ut, i kalsonger och utan glasögon. :tveka:

Efter ett tag tycker damerna att jag varit borta konstigt länge. De går ut och börjar ropa. I samma ögonblick som de börjar ropa säger det "Blipp!" i huvudet på mig och jag vaknar upp. Jag hade under ca 15-20 minuter kutat runt ett 30-tal meter in i skogen, utan skor eller andra kläder. :lol:

 

Det säger brak och jag kommer utrännandes ur skogen i full fart, skrämmer damerna lite lätt. Pratar sedan med dem en stund, för att ögonblicket senare springa iväg längs vägen med den högsta hastighet jag uppnått. Kommer sedan tillbaka och fattar 0. :blink:

(Observera att jag varken har glasögon eller linser i, och således bara ser skarpt en knapp armlängd.)

 

Efter en stund kom vi in igen. Vi lade oss ganska omgående. Tjejerna ligger och tjôtar och visar sig vara på DET humöret. De försöker få upp mig i sin slaf, men seg som jag var reagerade inte jag på det. (Det visade sig senare att de hade velat ha triangel, men det fattade ju inte jag... :/ )

 

Mitt i natten vaknade jag av att en av tjejerna skriker. Under natten hade fönstret varit öppet p.g.a. värmen. Det fanns myggnät, men knotten som kommit in hade varit för små för det och tagit sig igenom. Nu hade de förgat det vita taket svartmuskigt. Hon frågade/skrek vad hon skulle göra. Lite luddigt säger jag "Använd dammsugaren...". :o Dammsugaren åker fram och ett par tusen knott hamnar i påsen. :Malaj: Efter knottslakten sover vi ett par timmar till.

 

Efter ca fyra timmars sömn är vi vakna och påväg hem igen.

 

 

Nu i efterhand händer det att vi snackar om det. Det som alltid kommer upp är frågan hur i helvete vi kunde ge oss ut i det vädret och varför vi inte bara väntade ett par dagar...

Link to comment
Share on other sites

eftersom jag jobbar i branscher som har en något liberal inställning till detta med alkohol, har vissa händelser inträffat.

en del är helt enkelt hemligstämplade och innehåller kända skådespelare i slagsmål med studiopersonal och artister koppulerandes på fotbollsplaner.

iofs är det sista dokumenterat av z-tv.

 

men en kan jag berätta om.

hade jobbat på en festival i värmland.

 

när festivalen var över var det allmän samling vid backstage-puben, och öl började flöda.

iden mad att hälla öl i folk som jobbat 20 timmarspass i fyra dagar i sträck är inte bra.

det skulle komma att visa sig.

 

efter ett tag inser även de artister som är kvar på området att det pågår fest i ölstugan.

således står jag snart och dricker öl med ett gäng engelsmän, varav en har någor underlig frisyr och en del piercingar i anskitet.

men han säjer inte så mycket pga, att han är så påtänd på lsd att han förmodligen ser vita älgar överallt.

hans polare i bandet, liam däremot är mer talför, och står snart tillsammans med mig och dricker rakt ur öltappen.

 

sedan kommer dessa ideer som bara kommer upp när man är full.

någon har hittat en gaffeltruck.

här skall det åkas till campingen och köras runt bland tälten, tjhooo!

eftersom jag missar gaffeltrucken försöker snart jag och liam stjäla en ATV som någon har placerat på backstage-området.

 

det går inte för ingen av oss är nykter nog att komma på att vrida runt en startnyckel.

fast det bryr vi oss inte om.

vi festar vidare och kommer på att snart kommer nog polisen och stänger det här.

 

vi är ju i sverige och här kan man ju inte dricka alkohol efter kl tre på morgonen.

visserligen var nog kl sju men det brydde vi oss inte om.

nu låg ju funktionärscampingen strax bakom backstage så vi hittade ett hål i stacketet och börjar skyffla ut öl i ur ett kylskåp modell större och in mitt fyrmanstält.

 

vi skall ju festa vidare.

utan en tanke på att två av mina kamrater ligger avdäckade i tältet skyflar jag och min ny vunne engelske vän in en massa öl i tältet.

burköl!!

min kompis niklas vaknar och undra vad vi håller på med, men inser att det regnar ölburkar, öppnar en, tar en klunk och faller tillbaks i sömn igen.

 

efter detta återvänder vi till baren och skall dricka mer.

det är då det har upptäckts av festivalledningen, som nu kommit till plats vad som har hänt.

 

ca 15 pers har satt i sig tre fat öl och länsat två ölkylar.

dessutom springer en något sur engelsk turneledare omkring, och försöker hittar spillrorna av det band han företräder.

eftersom liam är en av dem så försvinner snart han, med orden: "damn i gonna play in norway today"

den lsd-knaprande, grönhårige och nu helt galne engelsmannen släpas också in i en van och och försvinner mot vårt broderland i väst.

 

jag beslutar mig för att gå och lägga mig.

där klipps filmen av, och det blir svart.

jag vaknar i ett tält med en för mig helt okänd tjej.

som dessutom är fullare än jag, och när jag lämnar tältet lägger jag henne framstupa sido läge, för hon verkar inte kunna ta vara på sig själv anser jag.

förmodligen var det väl därför jag hamnade i hennes tält.

hon måste ju ha hjälp att klara sig till tältet.

 

hittar mitt eget tält, där mina tre polare som nu förundrat vaknar upp, i drivor av ölburkar.

tältet stinker gammal fylla och avslagen öl.

 

vi börjar plocka ner tältet och min ansvarige på säkerheten dyker upp.

han var en av de som snodde gaffeltrucken, och försvann mot campingen.

han undrar hur natten har vart och jag förklarar.

själv förklarar han hur han kört fast med gaffeltrucken och inte fått loss den.

återvänt in i hytten och tillsammans med två andra, sovit i hytten på gaffeltrucken.

 

efter detta inser han att han inte kan skälla ut mig, för mina bravader och frågar om han kan få ett par öl.

han tror att han kommer att behöva dem senare på dagen, när festivalledningen börjar räkna ihop, hur mycket som supits upp under natten.

 

vi packar bilen full, och eftersom vi åkte i en opel manta, så vart det fullt, hela baksätet dingnar av burköl.

 

vi tar farväl av våra chefer och börjar åka mot trollhättan.

stannar vid en mack och köper en aftonbladet.

upptäcker att den trevlige liam var visst med i the prodigy, och att den grönhårige var keith flint.

 

efter detta har jag bara vart snäll pojke, och aldrig ägnat mig åt efterfester på festivaler och filminspelningar - NOT

Link to comment
Share on other sites

Följande utspelar sig för en månad sen. Ett gäng trevliga kamrater beslutar sig för att ha en liten grillfest hos en av oss. Detta sker i Österskär, nära Vaxholm. Festen börjar ganska lugnt, med mat, grillning och sansade konversationer. Efter maten övergår dock allt till tokfylla.

 

Då huset vi var vid hade en utomhuspool skulle det givetvis badas. Folk springer runt i badkläder/underkläder/vad-de-lyckats-få-tag-på och puttar i varandra. I bakgrunden råkar en tokfull kompis tappa en vodkaflaska på terassen som splittras. Smart som han är inser han dock att det är ganska obra med glasskärvor när folk springer runt barfota runt omkring och går in i huset efter sopskyffel. 10 sekunder senare springer jag rakt över den trasiga glasflaskan. :lol:

 

Först märker jag, efter ett alldeles för stort intag av smärtlindrande drycker ingenting, men sen upptäcker nån att det "är rött i poolen". Jag blöder som ***. Som tur var hade jag ett första förband i väskan (tack försvaret). Det tar tio minuter för två kamrater att lägga på förbandet och under tiden ska dom andra givetvis hälla i mig mer sprit för att "det inte ska göra ont". 112 kontaktas, men av nån anledning kommer ingen ambulans. Tii slut kör en kamrat alldeles för fort till akuten där jag somnar i fyra timmar och väcks av att jag har en spruta i foten.

 

Sammanfattning: fem stygn i foten, kryckor, ENORM baksmälla och uteblivande från jobbet. :/

Link to comment
Share on other sites

Har ochså en rätt så rolig story:

 

Sista terminen på gymnasiet, skall på "studieresa" till Berlin med tyska klassen. Denna resa var en tradition, och var känd för att för att gå rätt vilt till.

 

Nåväl, vissa elever börjar festa redan på tåget sthlm->skåne, där vidare transport sker med färja. Där börjar festandet för min del, med oräkniliga spritdrinkar. Därefter svartnar det.

 

Arla morgon vaknar jag uppe i en tåg kupè, enbart iförd kalsonger och en filt. I denna kupè befinner sig, med för mig viss förvåning, sex stycken svin snygga norska tjejer! Det jag får ur mig är: Vart är vi på väg?

 

Svaret blir: Warzawa!!!

 

P A N I K bryter ut för min del, och far ut i tåg korridoren, fortfarande iförd kalsonger och en filt, och far minst fem gånger två tågvagnar framåt, och två tågvagnar bakåt, utan att finna mina klasskamrater.

 

Tar till sist mitt förnuft tillfånga, och går tre vagnar bakåt, och hittar mina kamrater, som undrar vart jag tog vägen...

 

 

Vissa episoder från besöket i Berlin får jag ta en annan gång, och jag kan ju tillägga Warzawa tåget gick via Berlin!

Link to comment
Share on other sites

Detta utspelades inne i Karlskrona en onsdagskväll under gsu'n

 

Nästan hela plutonen satt uppe på PM utom 3 killar som gått ut för att pissa... De hittar tillslut en gränd längre ner på gatan som passar bra, mörk och folktom. Där står det en ny saab som de naturligtvis känner att de är tvugna att vattna lite... När de står där hör de plötsligt hur någon skriker från ett fönster mitt emot gränden där de står, typ: "-VAFAN GÖR NI MED MIN BIL!"

Missdådarna får minst sagt bråttom därifrån, dvs. alla utom min polare, han har nämligen inte hunnit bli klar, så han är först på väg därifrån när den galna bilägaren och hans kompisar kommer utspringande från sin lägenhet.

Min polare drar därifrån fort som f*n och kommer snart fram till ett stängsel som han måste klättra över. Han har dock druckit lite för mycket för att klara av den uppgiften, så han ramlar ner från stängslet och stukar foten riktigt ordentligt (och fick hoppa på kryckor resten av gsun).

 

Bilägaren kommer såklart ifatt honom och tvingar honom att torka ren bilen med sin nya Tiger-tröja...

På båten tillbaka till Kungsholmen spyr dessutom en kille så den pissindränkta tröjan får användas än en gång... tröjan hängde sedan inne i torkrummet resten av tiden på kungsholmen, nice... :lol:

 

Vad var då MIN del i den här historien? det var jag som kalvade på båten...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...