Jump to content

Amfkårens Uniform


Doyle

Recommended Posts

Lugna ner er! Anledningen att märket finns på hans studentoverall är förmodligen att han är en gamal amfare... Jag har själv mitt regementsmärke på min studentoverall, tillsamans med utbildningsmärke... Dom flesta som har gjort lumpen har sina märken på overallen....

Link to comment
Share on other sites

Aja,  de andra gossarna runtomkring tolkar väl den här unge spjuvern som ganska *tålig* och *uthållig* :inlove om han bär Thorleif-märket..?! :sneaky2

 

Å andra sidan måste jag erkänna att även jag bär Treudden (kopia, aldrig orginalet) på min ove (som iofs är stålgrå och inte gayrosa). :)

(nytt personligt rekord i smileys..? )

Link to comment
Share on other sites

Nu är det väl inte M90 gossen på bilden ifråga bär.

 

Men till din fråga. Jag skulle ha tyckt att personen ifråga hade förbannat dålig smak. Alla med minsta sinne för färger vet att lila och grönt inte alls går ihop sig utan att det skär sig. Randigt är ju inte heller något jag självt skulle kombinera med ett så spräckligt mönster som M90. På det stora hela smaklöst.

 

Om han bar mitt förbandsmärke (om det var just mitt skulle jag gå fram och ta tillbaks det ;) ) skulle jag gå fram och fråga hur han fått tag på det. Vi är inte så många (~950 st) och jag har träffat eller sett nästan samtliga på förbandet. Om han legat med oss skulle säga hej och tjena och snacka lite skit. Om inte skulle jag fråga om jag kunde få köpa det av han för 50 kr. Sedan skulle jag han önska han lycka till och inte upplysa han om hans dåliga smak ;)

Link to comment
Share on other sites

Skandal.

 

Men alla vet ju att teknologer är konstiga människor.. ;)

 

Vi fick förtjäna vårt förbandstecken och det delades ut under viss högtidiglighet efter en övning. Jag har aldrig sett det på någon studentoverall men om jag gjorde det så skulle jag bli besviken.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...