Jump to content

tagga


siros

Recommended Posts

tjena

 

vad får er att få ingång adrenalinpumpen, vad och hur gör ni när ni te x ska ladda inför en viktig tävling eller något annat moment där eran prestation är det viktigaste. Lyssna på en stark låt brukar fungera för många, andra sätt?

 

vilken låt får er att känna att ni är störst i världen :Malaj:

 

 

//Síros :)

Link to comment
Share on other sites

De få tävlingar man taggat för har ju handlat mest om att hela laget taggat tillsammans. Hög musik, snack om hur man ska krossa alla som kommer i vägen m.m

 

Man hoppar, studsar, slår lite på varandra för att tända till sen så är det ut på plan. Detta är då precis innan match. Om det är långt innan så hjälper det väl bara att träna som vanligt och låta dagarna flyta på.

Link to comment
Share on other sites

Bästa som finns ute i spåret när det är kallt, värsta backen kommer och man ligger på 8onde varvet är när den med spellistan perfekt tajmade paschendale av maiden dånar i hörlurarna. Känns som om jag skulle kunna bestiga everst när jag hör den låten ibland.

Link to comment
Share on other sites

KJ/AmfSk som har lust att svara? Stämningen är nämligen mycket, mycket tät de två-tre sista minuterna innan (framförallt våldsam) landstigning. Svårt att beskriva, men fruktansvärt effektfullt att bevittna. Generellt gäller det väl att ha en stark gruppkänsla, hög motivation, gemensamt mål och även "inövade" riter. Normalt vevade jag som navigatör (C Låda Pop) alltid igång "Master of puppets" med exakt tre minuter kvar till stranden (dvs då man ger ordern "Färdiga för landstigning!"). På något Pavlovskt sätt tände det grabbarna enormt. Sista halvminuten var det bara dunkande (kolvar, skallar och 12,7...), stridsvrålande och repetition av mina order/orienteringar som hördes. Precis efter båten gått ner i crashstopen, sista stridsvrålet där alla skriker för full hals - och sen upp på land med stäven, ett "FRAMÅT!" och upp med luckorna.

 

Jag tror mycket på riter och traditioner som man bara plockar fram när det verkligen gäller - oavsett om det är en barnförbjuden visa, en rocklåt, en mening eller något annat.

 

/M

Link to comment
Share on other sites

Sätter mig ner och går igenom i skallen exakt vad det är jag ska göra, exakt hur jag ska göra poäng varje gång jag har bollen, exakt hur det ser ut när jag kniper förstaplatsen från favoriten på upploppet.. om och om och om igen. Sen tar men skvätt vatten, örfilar sig själv kanske och går ut och ger järnet.

Link to comment
Share on other sites

Jag brukar ladda upp med laget cirka 3 timmar innan match, Först snackar man med alla om hur helgen har varit och så i en timme och under denna tid spelas Rap, reagge, radio i bakgrunden.

 

Sen tar lagkaptenen befälet och leder en lugn promenad i omgivningen i cirka 20 min. därefter byter vi om från representationskläderna ( Kan vara allt från träningsoverall till sköna tröjor, allt är givetvis likformigt.) till uppvärmningsstället, Nu spelas trance på hög volym och bas.

Sen sänker coachen volymen och drar dagens linor och visdomsord.

 

Sedan värmer laget upp gemensamt på plan i en timme, nu spelas det mesta som har en hög bas. efter den värmningen så stretchar vi gemensamt och går in i omklädningsrummet för att ladda mentalt.

 

Nu är lamporna släckta och alla fokuserar på sin uppgift, coachen peppar laget, Sedan spelas en låt.

 

Efter det tänds lamporna, och laget går samlat in på plan och joggar igång inför match.

 

Jag spelar innebandy :D

Link to comment
Share on other sites

Stämningen är nämligen mycket, mycket tät de två-tre sista minuterna innan (framförallt våldsam) landstigning. Svårt att beskriva, men fruktansvärt effektfullt att bevittna

 

 

Känns som om jag skulle kunna bestiga everst när jag hör den låten ibland

 

 

jag har inte varit med i just eran situation men jag tror alla någongång känt så . De e så mäktigt att man iallafall psykiskt är kapabel att göra allt ibland. den känslan är enorm och kunglig!!!

Link to comment
Share on other sites

1) Rammstein "Feuer frei" (klimax nås när basen och trummorna drar igång första versen)

 

Instämmer!

 

Brukar få en så sjuk jävla adrenalinkick innan en prestation så den enda taggningen som behövs är några frustningar, :surprise: -blick, och ett galet leende för att det är så jävla kul med tävlingar! Armbrytning på fyllan eller maxa i bänken kvittar; älskar adrenalinet och känslan som uppstår!

 

Idag spelade jag bowling med studiepolarna, ingen taggning i världen hade dock kunnat rädda min förnedrande jumbo-placering... Men de får gärna hänga med till gymet och maxa i chins...

Link to comment
Share on other sites

Inför prov och liknande brukar jag tagga genom att plugga in hörlurarna till mp3 spelaren i öronen, och därefter dra på Tjajkovskis "Svansjön ( :) )" på Duktig volym.

 

 

 

 

Ja, vad då? :baskerPa: Svansjön är riktigt härlig

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...