Jump to content

Blitzkrieg II


skaya

Recommended Posts

Ska strax ned och inhandla spelet som gjort mig våt i mina drömmar.

Blitzkreig I var ett underbart spel, och man har faktiskt utvecklat känslan och många fina finesser i spelet iochmed uppföljaren.

 

Om någon är intresserad av att testa så finns det ett

singelplayerdemo på 270mb

 

och ett

 

multiplayerdemo på 220mb.

 

Är det nån som lirar?! :)

Link to comment
Share on other sites

Jag har sneglat på detta spel med viss tvekan: det verkar vara mer Sudden Strike än Close Combat, d.v.s. handlar mer om att trycka snabbt på knappar än att agera på ett mer realistiskt/taktiskt sätt.

 

Är det någon som seriöst utvärderat Blitzkrieg II och kan dementera detta, alt. har något annat spel motsvarande Close Combat att rekomendera?

Link to comment
Share on other sites

Jag gillade ettan med ett förbehåll då man fick väldigt stora armeér på flera ställen i en karta var det ju helt omöjligt att samordna attacker samtidigt som man samstyrde alla enheter som bör köras in. T.ex köra med det mobila luftvärnet en bit bakom stridsvagnarna och infanteriet och de andra detaljstyrningarna men behövde göra. Iaf fann jag det väldigt irriterande ibland.

q

Link to comment
Share on other sites

Ettan var svårstyrt. Tvåan är lite bättre, om man grupperar en grupp av pansar med infanteri och ger dem attackorder så framrycker de i samma hastighet så pansariet inte åker ifrån fötterna.

 

men tvåan är helt klart mer arkad än ettan.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...