Jump to content

Request: Svenska polis dokumanterer.


Vacon

Recommended Posts

Nagon som vet om man kan fa tag pa svenska polis dokumanterer osv liknande amerikanska "COPS" dar man kan fa se hur polisenarbetar os.v. Har for mig att jag iafall sett nan pa svt for nagra år sen. Nagon som vet natt om detta?

Link to comment
Share on other sites

Prova att kika in på polis.com (som forum medlemmen Hakke har) där finns fullt av intressanta länkar till allt möjligt inom polisiär verksamhet som kanske kan leda dig rätt!

 

// Armywoman :baskerPa:

det där polis.com verkar inte funka så bra....

"The web site www.polis.com is under construction." Tillfälligt eller??

Link to comment
Share on other sites

Efterlyst har ju visat om piketen och NI. Dock är ju den om NI inte när dom äre ute skarpt, men piketen dokumentären är det iaf. Den ska finns på nätet. Hittade den där förut iaf. Men har den icke kvar. Sen gick det på svt en dokumentär om x antal aspiranter, visades början på 90 talet tror jag. Sen visade dom 10 år efter "examen" får något årsen. Ganska intressant. Synd att dom inte kunde köra båda programen samtidigt bara. Asså repris på den från aspirant tiden också.

 

Kuriosa:

Jag skulle ha varit med i den filmen! (tror jag, om jag nu inte blandade ihop tillfällena. Varit filmade fler gånger) 10 år efter asså. Min dåvarande chef på räddningstjänsten är med iaf. Och massa andra som man känner härifrån :blink:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...