Jump to content

Trådlösa tgt bord stör varandra??


Maverick

Recommended Posts

Håller på att bygga nytt "hobbyrum" har fått alla möbler på plats och nu plockar vi in i hyllor och annat.

Har tagit en gammal burk som jag byggt om till ungarna (säkerligen en av få celeron 366 som fortf lever och matar en LCD skärm :P )

 

Till den har jag återanvänt ett gammalt trådlös tgt bord och mus som jag kasserade för ca 2 år sedan. Anledningen att vi kastade det var att det var rätt kass (inköpt på Gekås för ca 250 sek) . Till den vanliga datorn har vi ett logitech dito.

 

För första gången någonsin försökte jag köra dessa parralellet idag. Bangade totalt :/ Först vägrade logitech musen att fungera. SEDAN när den fungerade lade den andra av..... och VÄGRADE fungera..

 

Så.. någon här som haft likande problem eller inbillar jag mig????

Link to comment
Share on other sites

Om jag inte missminner mig kan man köra vissa trådlösa produkter på olika kanaler, så man ändå kan använda både.

 

Min trådlösa mus och tangentbord fungerar sämre när min mobiltelefon ringer eller när jag får SMS, så visst kan signalerna störas.

Link to comment
Share on other sites

Poäng till er båda.

 

Radiogrejor kan störa varandra och det brukar gå att ställa om dem.

 

Det finns en "synkknapp" på logitec:en har jag för mig. Prova att synka in den medan nån använder mus och tgb från den andra datorn. Detta borde tvinga fram ett frekvensbyte.

 

OT: 10 trådlösa möss och tagentbord i samma kontorslandskap ger möjlighet till den skoljiga leken blanda och ge. Byt helt enkelt tagentbord och möss på arbetsplatserna och observera kalabaliken dagen efter......

Link to comment
Share on other sites

Min logitech mus och mitt logitech tangentbord är bägge sladdlösa. De använder separata sändarenheter men bägge fungerar problemfritt. Tror nog att samma tillverkare av tangentbord och mus är en bra början.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...