Jump to content

Fett skvaller


Pappsen

Recommended Posts

En utskrift från Dagens

Nyheters nätupplaga, DN.se.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

 

Publicerad 6 nov 2004 07:20

 

Brandos son med om kidnapparplan

 

Sonen till den döde skådespelaren Marlon Brando var med i en komplott för att kidnappa pojken som anklagar Michael Jackson för övergrepp.

 

 

Den juridiska bomben släppte åklagaren i en förberedande förhandling i Jacksonmålet.

 

Åklagarna meddelade på fredagen domare Rodney Melville att de nyligen kommit över dokument som knyter Miko Brando till en planerad kidnappning av barnet.

 

Den 44-årige Miko Brando arbetar hos Michael Jackson som säkerhetsvakt.

 

Åklagare hänvisade i rätten till en pengaöverföring på 20.000 dollar från Jackson till Brando i december 2003. Ett kontoutdrag som visar transaktionen ska ha hittats vid en husrannsakan hemma hos en av Jacksons anställda.

 

- Beviset på pengaöverföringen stämmer överens med första åtalspunkten mot Jackson, sade åklagaren Ronald Zonen.

 

Punkt ett i åtalet, som åklagaren talade om, anklagar Jackson för att tillsammans med sammansvurna ha planerat människorov, olaga frihetsberövande och för att ha utövat utpressning mot någon.

 

Inte bara pojken som anklagar Jackson för övergrepp skulle kidnappas. Även pojkens lillebror och deras mor skulle rövas bort. De närmare detaljerna om detta är dock hemligstämplade.

 

Åklagaren gjorde utspelet under sin dragkamp med försvarsadvokaterna om vilka bevis som ska tillåtas i den kommande rättegången.

 

Jackson advokat Robert Sanger sade att utbetalningen inte bevisar någonting och att juryn inte borde få se kontoutdraget som åklagaren hänvisar till.

 

- Det är ingenting konstigt i att någon som Michael Jackson, med en så stor rörelse som Neverland (Jacksons eget nöjesfält), handskas med 20.000 dollar i kontanter under sina dagliga affärer.

 

Jackson nekar till de tio åtalspunkterna som åklagarna lagt fram mot honom, bland annat att han ska ha förgripit sig på en 12-årig pojke under februari och mars förra året. Han greps för detta för ett år sedan och släpptes senare mot borgen.

 

Åklagaren Zonen sade i förhandlingen att Jacksons jurister hade organiserat de demonstrationer som stjärnans anhängare genomförde kort efter anklagelsen om övergrepp.

 

Vid en husrannsakan hos en Jacksonanställd ska polisen ha hittat bevis på detta. Demonstrationerna skulle "skapa folksamlingar, publicitet och medieuppmärksamhet", skriver nyhetsbyrån Reuters.

 

Advokaten Sanger förnekade dock att någon av Jacksons nuvarande jurister varit med om något sådant.

 

Jackson försvarare försökte förgäves förmå domaren Melville att inte godta som bevis sådant som hittats vid husrannsakan hos den anställde. Melville sade att husrannsakan inte hade varit för omfattande och att uppgifter som hittats där duger i rättegången.

 

Från TT-AFP

 

 

.... man får ont i magen

 

:unsure:

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Fortsätter i den här skvallertråden eftersom jag läste nåt helt sanslöst idag:

 

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/stor...,703196,00.html

 

Alltså, vad tänker folk med egentligen? Nu är detta visserligen från Aftonbladet, men jag antar att någon form av sanning ligger bakom storyn.

Link to comment
Share on other sites

Det här slog mig som lite konstigt.

Avslöjandet kan också leda till att de som dömts av domaren kräver att rättegångarna tas om.

Finns det något lagstöd som ger dem möjlighet till detta?

Om man ser rent krasst på det hela och bortser från det rent osmakliga så vad skiljer användandet av vakuumpump från att exempelvis konstant klia sig i skrevet?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...