Jump to content

DeepInVocalEuphoria

Nivå 9
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About DeepInVocalEuphoria

 • Rank
  Menig 1kl

Profile Information

 • Kön
  Man

Previous Fields

 • Grundutbildad inom
  Ej gjort grundutbildning/GMU.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. DeepInVocalEuphoria

  Hjälm 18A

  Nu efter att du har skrivit det och man kollar på bild så ser det nästan ut som en svamp ! xD
 2. DeepInVocalEuphoria

  Tips på klocka?

  Hört på de flesta håll att G-Shock klockorna är bra! Men är du ute efter något billigt och som har alla inställningar så finns det digitala klockor för under 200:- om du tittar hos Prisjakt!
 3. DeepInVocalEuphoria

  Vem är starkaste armeér i världen

  Ungefär så tror jag också. USA är överlägsna i allt ekonomiskt, men de har inte samma höga moral som Kineserna t.ex Jag kan vara helt ute och cykla också, haha! Jag tror dock att Tyskland Pakistan inte ens är nära på. Tyskarnas militär existerar väl knappt ens?
 4. DeepInVocalEuphoria

  Vem är starkaste armeér i världen

  Man får tänka på att Ryssarna kör ett väldigt bra propagandaspel, de kan verkligen sin sak ifrån KGB tiden. Men de är ju inte alls så starka som de utmålar sig att vara. Är inte deras ekonomi urusel? Förutom det självklarar (USA) Så blir det nog Kina eller något annat mindre land kanske. Israel får ju mycket ekonomiskt stöd av USA. Britterna då?
 5. DeepInVocalEuphoria

  Vem är starkaste armeér i världen

  Det är ju så mycket som spelar roll så är svårt att ge ett bra svar. USA är ju utan tvekan bäst på att ge en rak höger liksom. Men det går ju att kontra inifrån eller "hjälpa" USA att slå högern i väggen istället. (Sun tzu, art of war) hehe! Lär ju bli någon av stormakterna iallafall. Jag tror att ryssarna har högst moral, Kineserna har flest soldater (?) och USA har starkast slagförmåga.
 6. DeepInVocalEuphoria

  Skjutandet av befäl

  Älskar såna här historier! Allt med världskrig och förhistoriska krig är fascinerande att lära sig om!
 7. DeepInVocalEuphoria

  Sikten Ak 5C, Ksp 90

  Allt kommer bli så mycket tydligare då än vad det är nu när man har 1000 olika frågor! Men det är så skönt att veta att man kommer få lära sig allt man behöver + lite till. CompM5 siktet ser grymt ut förresten! Bra recensioner! Men lärde dom sätta batterihållaren precis där? Jag tänker för dem som är vänsterskyttar, men det kanske inte blir någon skillnad?
 8. DeepInVocalEuphoria

  Sikten Ak 5C, Ksp 90

  Haha jag håller med dig där, så att alla förstår varandra iallafall liksom! Känns som att det kan bli en liten generationsgrej då också! Typ alla i 20 års åldern använder engelska ord medans de mer erfarna som använder rätt beteckningar typ "Vad fan menar ni?"
 9. DeepInVocalEuphoria

  Sikten Ak 5C, Ksp 90

  Haha! Du verkar ha mycket erfarenhet iallafall! Vilket är det andra siktet du tänker på? Skulle du kunna visa en bild eller förklara lite simpelt?
 10. DeepInVocalEuphoria

  Sikten Ak 5C, Ksp 90

  Seriöst? Se där, jag trodde att det kom ifrån USA! Då känner man sig lite stolt ju! Det kommer bli en rejäl omställning känner jag med alla orden och sånt! Man använder ju så mycket engelska ord i det civila livet när man kollar på youtube, spelar o.s.v! xD
 11. DeepInVocalEuphoria

  Återstart värnplikt

  Jag förstår! Men är det inte bättre att ha dom lite utspridda? Man behöver ju träna soldater att strida i städer, byar m.m och vice versa. Det hade ju inte blivit bra om alla utbildar sig i boden och så blir t.ex Stockholm invaderat. Då måste det ju finnas folk som förstår hur man strider i städer, skannar byggnader, rensar dom, läser av människor osv. Alltså, alla soldater är ju grundutbildade till att klara av sånt. Men värnpliktiga som utbildas på Livgardet t.ex, dom är ju specialiserade på det området. Hänger du med i hur jag tänker?
 12. DeepInVocalEuphoria

  Sikten Ak 5C, Ksp 90

  Okej! Jag tänkte på jänkarnas iron sight "men då blir det ju järnsikte på svenska" haha. Aja. Jag tycker inte att det är något fel med red dot eller så, ville bara förtydliga detta. Snarare tror jag nog att det är en av dom bästa, om inte det bästa siktet för att det är så simpelt. (Ja alltså nu menar jag ju till automatkarbiner och kulsprutor då ) Sen om det finns zoom också är det ju bara grymt bra! Satan så jag längtar tills GU börjar!
 13. DeepInVocalEuphoria

  Återstart värnplikt

  Varför just i Boden? Tänker du på klimatet, terrängen m.m?
 14. DeepInVocalEuphoria

  Sikten Ak 5C, Ksp 90

  Tack för svar! Förstoringstillsatsen, har man med sig den hela tiden i utrustningen och är man tillåten att använda den när man vill? Ja, alltså, när det passar såklart. (Kallas det ens järnsikte förresten?)
 15. DeepInVocalEuphoria

  Sikten Ak 5C, Ksp 90

  Bump! Är det fortfarande så? Att det bara är ett optiskt sikte som är godkänt att använda till AK5-C (Red dot)? Inga andra som Holographic, Panorama t.ex? Finns det någonstans man kan få testa på olika optiska sikten i Sverige? Och om jag vänder på frågan, är det tillåtet att bara använda original järnsiktet till AK5-C? Jag tänkte att det lär vara kul att lära känna sitt vapen som det kom ifrån fabrik först innan man monterar det optiska. Men allt sånt där får man väl lära sig i dom teoretiska delarna av GU och vid skjutbanan antar jag? En sak till som jag är lite nyfiken på! Hur stor är zoom:en på red dot siktet som sitter på AK5-C?
×