Jump to content

WolfJaw

Nivå 10
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About WolfJaw

 • Rank
  Nyinryckt

Profile Information

 • Kön
  Man

Previous Fields

 • Grundutbildad inom
  Foreign Service
 • Utlandstjänst
  Nej
 • Beredskapsförband / Registerförband
  Nej, tillhör inte något sådant
 • Placering/Tjänst
  Jägare/Spaning
 1. Handgranatattacken i Malmö

  Det slängs banne mig inte handgranater hitan och ditan i Grekland kan jag försäkra dig om. Och hade det gjort det hade ingen grek varit rädd för att bruka undantagstillstånd och ta in MP/NI. Men inte i landet Färge.
 2. Handgranatattacken i Malmö

  Soldf:s egen Bagdad Bob. "Ingen fara på taket! Wikipedia kan skrivas om vem som helst! Jag trivs jättebra här i Rosengård, det är bombkul med mångkultur"
 3. Svenska separatister?

  Sverige år 2030
 4. För tredje gången: urpsrunget avgör. Krim är ryskspråkigt. Visst är Ukrainska bara en dialekt men den talas inte i stort i de regioner som blir Novorussia. Förutom att du bör föreställa dig att den etniska identiteten faktiskt betyder någonting för människorna så är det dessutom inte självklart för östeuropéer att se EU och väst som det bästa politiska alternativet. I öst finns arbete, gas och traditionalitet, i väst finns ocker-lån, överstatlighet och HBTQ. Alla på den här jorden är faktiskt inte feministiska regnbågsfärgade världsmedborgare.
 5. Blanda inte äpplen och päron bara för att du förorar debatten. Falklandsöarnas befolknings urpsrung är brittiskt. Således ligger deras lojalitet mot kronan. Fattar du? Ja, jag tror Ryssland nöjer sig med de regioner där majoriteten är ryssar. Som i Krim t.ex.
 6. Foliehattsnivå. Jo, det skulle jag säga. Regionerna jag nämnde är dessutom till majoriteten ryska. Ryssarna är ingen minoritet i de regioner de vill åt.
 7. Nej, det är en ganska tydlig svennebananig åsikt som visar sig jättekonstruktiv i dagens samhälle, eller hur? Den ryska majoriteten i Daugavpils och Ida-Viru känner sig inte diskriminerade men snanare beror freden på att det inte finns några betydande ekonomiska intressen för Soros-EU vs Kreml att slåss om. I de regioner vari ryssarna är majoritet i östra Ukraina har de visat sin lojalitet tydligt mot Ryssland, bl.a. iom folkmiliserna Donbass, Donetsk etc. Se även omröstningen.
 8. Det finns ett par regioner vardera i Estland och Lettland som har en majoritet ryska invånare som Ryssland på ett högst teoretiskt plan skulle kunna vara intresserad av, om man skulle jämföra med Ukraina, ja. Men det är inte samma krigshets och George Soros-korruption på dessa breddgraderna som det är i Ukraina, så jag fortsätter att hålla det som osannolikt. Ryssland lär inte storma in oprovocerade och sätta flaggan i marken "bara sådär". Wolfjaw: ett par tillrättaläggande är nog på sin plats. där finns inga regioner med en majoritet av Ryska invånare i Estland och/eller Lettland , däremot finns det regioner där Rysktalande är i majoritet. Viss skillnad. Ryssland har deklarerat att alla "Ryssar" skall skyddas ,oberoende av deras nationalitet ( m.a.o. Rysktalande i tex. Estland är per Rysk definition "Ryssar" oaktat om dessa är Estniska medborgare eller inte. Jag förmodar att din Ryska är bättre än min , men krigshetsen i Rysk nationell media mot Baltikum är betydande ,om ännu inte i samma nivå som mot Ukraina. Korruptionen inom Ryssland är inte beroende på breddgrad , den är rätt konstant inom hela landet. Ur Rysk synvinkel så är dom "Ryssar" som lever i Baltikum skäl nog för att ( sätta flaggan i marken "bara sådär".) Jo det finns det. Daugavpils i Lettland och Ida-Viru i Estland. Dessa är befolkade av en majoritet ryssar. Medborgarskap avgör inte din etnicitet och därför inte din lojalitet. Kanske det viktigaste ni "dumsvennar" kan lära er. Det behövs i dessa tider. Jag kan inte ryska och har inte koll på deras hets men det är inte ens några oroligheter i nämnda regioner och det mest avgörande för varför dessa inte krigas om är för att EU redan har makten över dessa och inte diskriminerar ryssarna boendes i dem. Soros och bankernas intresse för Ukraina är helt avgörande för att man krigar i Ukr.
 9. Det finns ett par regioner vardera i Estland och Lettland som har en majoritet ryska invånare som Ryssland på ett högst teoretiskt plan skulle kunna vara intresserad av, om man skulle jämföra med Ukraina, ja. Men det är inte samma krigshets och George Soros-korruption på dessa breddgraderna som det är i Ukraina, så jag fortsätter att hålla det som osannolikt. Ryssland lär inte storma in oprovocerade och sätta flaggan i marken "bara sådär".
 10. Ryssland inkorporerar ryska delar av Ukraina med Ryssland. Wow, Sverige är verkligen jättehotat. De ryska delarna av Sverige iaf. Eh. Samtidigt bor här en ständigt växande andel segregerade sunnimuslimer. Ni bör omprioritera er oro.
 11. "”Farligaste IS-ledarna är från Skandinavien”" http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20641408.ab
 12. Ja just det. Det här hände ju för några år sedan. Tror ni det finns en ökad risk för något liknande nu när FM ska blanda sig i Syrienkriget och Sverige samtidigt slår Europarekord i Syriermottagande per capita? (http://www.sydsvenskan.se/sverige/polisen-rasar-mot-kryphal-vid-gransen/). Sympatierna för de här rörelserna är ju starka i förorterna och många har åkt ned men alla sympatisörer åker ju inte ned.
 13. Svenska separatister?

  De som inte ser svenska staten som en legitim auktoritet. Ex. "Hem"vändande "Svenska" jihadister.
×