Jump to content

employed

Nivå 7
 • Content count

  1,034
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

employed last won the day on July 13 2014

employed had the most liked content!

Community Reputation

43 Excellent

About employed

 • Rank
  1:e Sergeant
 • Birthday 11/23/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kön
  Man
 • Placering
  Sverige

Previous Fields

 • Grundutbildad inom
  Amfibie
 • Utlandstjänst
  Nej
 • Beredskapsförband / Registerförband
  Annat beredskapsförband.
 • Placering/Tjänst
  Anonymt
 1. Framtidens eldhandvapen för FM

  AK4 lever! xD
 2. Så det var inte förbättringspunkter då? Är ny i en grupp så är det också lättare att se vad gruppen gör bra och vad den bör förbättra.
 3. Då kan man ju var den större i diskussionerna och lyssna på personen sen försöka vara så resonabel som möjligt. Säger inte att du var det mot denna person. Skulle säga att man har ett annat utbildningssätt nuförtiden där man förväntar sig att soldater kan fatta egna beslut om situationer skulle ändras. Förklarar man inte syftet med uppgiften så har man svårt att förhålla sig till det.
 4. Nordkorea

  Denna tråd återkommer man till över tid. Dock så är Nordkorea som vanligt mycket snack och lite verkstad. Dock så sitter ju Trump vid rodret just nu. Ett perfekt tillfälle att ta uppmärksamheten från diverse skandaler och rysssnack. Kanske hoppas man på att stressa upp NK så pass att de skjuter först så USA "inte har något annat val" än vedergällning.
 5. Fråga. Kommer det att finnas GU för inriktning direkt till hemvärnet fortfarande?
 6. Stridsvästsystem 2012

  Intressant att de redan lagt ut en ny upphandling på en ny väst. Vore fint om de lyckades göra västarna lättare än vad de är nu. Finns gott om väldigt "lätta" västar och kroppsskydd där ute.
 7. Framtidens eldhandvapen för FM

  BREAKING: Swedish SOG and Special Police units to get LWRCI Rifles BREAKING: Heckler & Koch Gives Up Selling Firearms to non-NATO Members/Partners Väldigt intressanta nyheter.
 8. Framtidens eldhandvapen för FM

  Vad vet du om det? Och även om jag hade eller inte har blivit det, så ser jag verkligen inte vad det har att göra med denna diskussion. Riktigt dåligt personangrepp.
 9. Framtidens eldhandvapen för FM

  Det intressanta är att krsk och övrigt skydd för soldater bara bli bättre och bättre medans ammonution och vapen i princip är detsamma. AKs med 7.62 och DMR har ju fått något genomslag i världen. När exo-skeletten (precis, inte om, när) får genomslag så måste ju massor av vapenföretag gå tillbaka till ritbordet. Hel-automatiska "AG90s" är framtiden.
 10. GSS-medalj och GSS/T?

  De räcker inte att göra grader för GSS/K/T till ett skämt. Såklart ska vissa förband förstöra det där med GSS-medaljen också.
 11. Rycker inte in, men kommer var instruktör på den.
 12. GSS-medalj och GSS/T?

  Fråga av ren nyfikenhet. Om man har fått man både fått brons och silver medaljen. Bär man bägge då eller endast den ena?
 13. Namnbyte

  Kan man fortfarande genomföra namnbyte här inne? Önskar nämligen att göra det.
 14. Ny hjälm till försvarsmakten

  Efter att ha testat en OpsCore Ballistic och pratat med dem som tjänstgör med dessa så kan jag säga att det inte är så svårt att konfigurera den så det är lättare att använda comtacts. För övrigt så överträffade hjälmen mina förväntningar. Väldigt bekväm och sitter stabilt på huvudet utan för mycket tryck.
 15. Aktuella militära händelser 2016

  Borde inte många av dessa master vara skyddsobjekt då media och myndigheter nämnt hur viktiga vissa av dem är för samhällsfunktioner?
×